Home TOP NEWS Απλά ένα φιλικό

Απλά ένα φιλικό

Όπως πρέπει με ισορροπία να αντιδράμε μετά από μια φιλική ήττα, έτσι πρέπει και μετά από μια φιλική νίκη. Η ΟΜΟΝΟΙΑ ήταν χθες σαφώς ανεβασμένη, καλύτερη του Παναθηναϊκού και πήρε μια φιλική νίκη. Δεν ήταν τίποτα άλλο παρά ένα φιλικό όμως και πολύ συχνά λέγεται πως αυτά είναι για τους προπονητές. Πριν μετατραπούμε λοιπόν από ομαδούλα σε ομαδάρα, ας θυμόμαστε τα αυτονόητα, πως τα παιχνίδια αυτά γίνονται αποκλειστικά για να βρει ρυθμό η ομάδα και να εμφανιστεί έτοιμη όταν πρέπει.


Όπως και να έχει, η ΟΜΟΝΟΙΑ ήταν στην πρόβα τζενεράλε της πολύ καλύτερη από ότι είδαμε σε Ευρώπη και προηγούμενα φιλικά. Τα πόδια των παικτών της ήταν πολύ πιο ελαφριά, οι οδηγίες του Κάρβερ εφαρμόζονταν με περισσότερη ακρίβεια και αυτοπεποίθηση, γενικώς η ομάδα έδειξε σε καλό δρόμο. Υπάρχουν ακόμα σημεία που πρέπει να διορθωθούν βέβαια, άλλα μέσω δουλειάς, άλλα μέσω παιχνιδιών, άλλα μέσω ενίσχυσης. Το πιο σημαντικό όμως, είναι ότι η πρόοδος σε σύγκριση με άλλα παιχνίδια ήταν εμφανής.

Κάθε προσπάθεια χρειάζεται το χρόνο της για να αποδώσει. Όπως λέγαμε πως 6-8 εβδομάδες δεν είναι αρκετές για να λειτουργήσουν όλα όπως πρέπει, λέμε πως ούτε οι επιπλέον 3 που έχουν περάσει από τον αποκλεισμό είναι. Η ΟΜΟΝΟΙΑ θα πλησιάσει το ταβάνι της μόνο μέσω επίσημων παιχνιδιών και νικών. Για να είναι έτοιμη όταν έρθουν αυτά, πρέπει να βάλει ξανά μέσα το κεφάλι και να συνεχίσει.