Home TOP NEWS Είναι και θέμα εντυπώσεων, είναι και θέμα ουσίας

Είναι και θέμα εντυπώσεων, είναι και θέμα ουσίας

Δεν υπάρχει ΟΜΟΝΟΙΑΤΗΣ που να μην ήξερε εκ των προτέρων ότι η τιμή εισιτηρίου που θα πληρώσει σε ένα σεβαστό αριθμό παιχνιδιών, θα είναι μικρότερη των 20 Ευρώ. Όπως και να το κάνουμε όμως, ηχεί άσχημα στα αυτιά ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ, η ομάδα του ΛΑΟΥ, έχει το υψηλότερο ταβάνι εισιτηρίων για κανονικά και δεύτερο στα μαθητικά, πίσω από τον Απόλλωνα που αποφάσισε ενιαίο εισιτήριο στα 13 Ευρώ. Το γεγονός πως αναγκάστηκε η ΟΜΟΝΟΙΑ να εκδώσει διευκρινιστική ανακοίνωση, αποδεικνύει του λόγους το αληθές.


Μια ανακοίνωση που θα μπορούσε να αποφευχθεί, αν το σωματείο μας είχε συγκεκριμένη στρατηγική επί του θέματος και εξηγούσε εκ των προτέρων στο κόσμο του πως θα οριστούν μεν αυτές οι τιμές ως ταβάνι, αλλά η τιμή που προτίθεται να ορίσει σε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά είναι η ακόλουθη. Λέμε προτίθεται γιατί απαιτείται έγκριση της ομοσπονδίας κάθε εβδομάδα, όμως σίγουρα θα ήταν καλύτερα αν ο κόσμος ήξερε πως η τιμή που προτίθεται να θέσει η ΟΜΟΝΟΙΑ π.χ. με την Αναγέννηση, τη Καρμιώτισσα και την ΑΕΖ είναι 10 Ευρώ, με τον Απόλλωνα και την ΑΕΚ 15 κοκ.

Βέβαια, κατά την άποψη μας πολύ καλύτερα θα ήταν αν το ταβάνι κατέβαινε. Γύρω στις 5000 ΟΜΟΝΟΙΑΤΕΣ θα είναι εκεί ότι κι αν γίνει, οι υπόλοιποι όμως με τόσα που περάσαμε ψάχνουν κίνητρα να μείνουν κοντά. Και ένα από αυτά θα μπορούσε να ήταν το σταθερά φτηνό εισιτήριο. Αντιλαμβανόμαστε την ανάγκη για λεφτά, αντιλαμβανόμαστε όμως και πόσο σημαντικό είναι να κρατήσει τον κόσμο της η ΟΜΟΝΟΙΑ δίπλα της, που στο κάτω κάτω της έδωσε πάρα πολλά τα τελευταία χρόνια.