Home TOP NEWS Όχι στις εκπτώσεις

Όχι στις εκπτώσεις

Απομένουν τέσσερις μέρες για το τέλος της μεταγραφικής. Η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει ξεκάθαρα και κτυπητά κενά στον μεσοαμυντικό χώρο, ενώ ένα θέμα είναι και η έλλειψη βάθους στα φτερά της επίθεσης. Σεβαστήκαμε ότι ο προγραμματισμός μπορεί να διαρκέσει μέχρι το τέλος του Αυγούστου, σεβαστήκαμε ότι φέτος θα δουλέψουμε διαφορετικά. Το τέλος του Αυγούστου όμως πρέπει να βρει την ΟΜΟΝΟΙΑ ενισχυμένη, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει προσθαφαιρέσεις.


Δεν πρόκειται να γεμίσουν μόνα τους τα κενά, ούτε θα γεμίσουν επαρκώς αν κάνουμε για άλλη μια φορά εκπτώσεις. Η ομάδα θέλει και στόπερ, θέλει και κόφτη, θέλει και ακραίο. Έχουμε κουραστεί τα τελευταία χρόνια να λέμε κάποια στιγμή μες τον Οκτώβρη και ενώ τα όνειρα μας έχουν ήδη πεθάνει “αν είχα στόπερ” κι αν “είχα αμυντικό χαφ”. Τα αν δεν παίρνουν τίτλους. Τα προβλήματα μας είναι εδώ και υπαρκτά και ήδη μας στέρησαν δυο βαθμούς. Έχουμε τέσσερις μέρες να διορθώσουμε ότι μπορεί και σίγουρα οι εκπτώσεις δεν θα το διορθώσουν.

Γίνεται λόγος για το οικονομικό. Είναι πολύ σεβαστά τα προβλήματα. Να είστε σίγουροι όμως πως θα επιδεινωθούν πολύ περισσότερο αν συνεχιστεί αυτή η εικόνα και ο κόσμος γυρίσει την πλάτη, από το να γίνουν οι προσθαφαιρέσεις που πρέπει τώρα. Πραγματικά απορούμε με την επιμονή, δεν είναι δυνατόν κάτι που βλέπουμε και συζητάμε εδώ και 1,5 μήνα να μην το βλέπουν οι αρμόδιοι. Κάντε αυτά που πρέπει.