Home TOP NEWS Είναι και αυτά που δεν αφορούν μεταγραφές

Είναι και αυτά που δεν αφορούν μεταγραφές

Για τα κενά της ομάδας η άποψη μας είναι δεδομένη εδώ και καιρό, την εκφράσαμε επανειλημμένα είτε μέσω άρθρων είτε μέσω στήλων. Από κει και πέρα, τόσο στην πρεμιέρα όσο και κατά τη δεύτερη αγωνιστική είδαμε πράγματα που μας έκαναν να απορούμε. Δεν είναι μόνο με μεταγραφές που θα βελτιωθεί η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι και με διόρθωση των δικών της λαθών. Αρκεί να τα αναγνωρίσει και να τα αντιμετωπίσει αποτελεσματικά, το τεχνικό τημ.


Δεν πρόκειται να κάνουμε τακτικές υποδείξεις, γιατί δεν είναι η δουλειά μας. Θα απορήσουμε όμως πως είναι δυνατόν οι άνθρωποι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ να διαλαλούν σε ανεπίσημα πηγαδάκια πως θα μετακινηθεί ο Μαργκάσα στα χαφ και θα σουλουπωθεί κάπως η εικόνα και την ίδια στιγμή ξεκινάει αριστερό μπακ, ενώ στη θέση εκείνη η ομάδα διαθέτει ένα παίκτη (Σοϊλέδης) ο οποίος ήταν ιδανικός για τα χαρακτηριστικά του ματς. Θα διερωτηθούμε επίσης γιατί τόση επιμονή σε συγκεκριμένους παίκτες που από την αρχή δεν μας βοηθούν.

Από κει και πέρα, είναι και άλλοι που πρέπει επειγόντως να ανέβουν. Ο Κλέιτον, δεν είναι αυτός που βλέπουμε, δεν είναι αυτός ο παίκτης που έκρυβε μπάλες στην Ελλάδα. Οι αμυντικοί γενικώς επιβάλλεται να ανεβάσουν επίπεδα διάθεσης και συγκέντρωσης. Πρέπει να αντιληφθούν πως κάθε λάθος τους έχει μεγάλες πιθανότητες να στοιχίσει. Και το λέμε ξανά δεν εννοούμε μόνο κακές μεταβιβάσεις, αλλά και κακές τοποθετήσεις, αργοπορημένα ανεβάσματα και τα λοιπά. Ακόμα και να μην κάναμε μεταγραφές, δεν είναι αυτό που είδαμε οι δυνατότητες. Και είναι απαράδεκτη η εικόνα.