Home TOP NEWS Πρέπει να μπουν στο παιχνίδι

Πρέπει να μπουν στο παιχνίδι

Ενώ η ΟΜΟΝΟΙΑ παρουσιάζει προβλήματα μεσοαμυντικά, δύο νεοφερμένοι ποδοσφαιριστές που μπορούν να δώσουν λύσεις, ξεκινάνε τα παιχνίδια μας από το πάγκο. Ο λόγος για τους Ελλαδίτης Σοϊλέδη και Κωνσταντινίδη, των οποίων την αξία γνωρίζουμε, αφού αγωνίζονταν στο ελληνικό πρωτάθλημα το οποίο ο μέσος Κύπριος ποδοσφαιρόφιλος παρακολουθεί στενά. Μπορούν να βοηθήσουν άμεσα την αμυντική μας γραμμή αλλά και τη γενικότερη λειτουργία.


Ο Σοϊλέδης πέρασε στο χθεσινό παιχνίδι σαν αλλαγή στο ημίχρονο και ήταν πιθανότατα ο μοναδικός που διασώθηκε στο διάστημα αυτό. Τα χαρακτηριστικά του ταίριαζαν απόλυτα στο παιχνίδι, αφού ήταν αναμενόμενο πως ο αντίπαλος θα περίμενε και η ΟΜΟΝΟΙΑ θα προσπαθούσε να διασπάσει πολυάριθμη αμυντική γραμμή. Επιπρόσθετα ενδεχόμενη χρησιμοποίηση του θα απελευθερώσει και το Μαργκάσα να βοηθήσει στη μεσαία γραμμή, ένας χώρος που επίσης δεν λειτούργησε τις πρώτες αγωνιστικές σωστά.

Ο Κωνσταντινίδης ήρθε αργότερα χρόνικα. Πρόκειται για ένα πλήρη μπακ, με μοναδικό ερωτηματικό την ετοιμότητα του λόγω ενός σοβαρού τραυματισμού που είχε πέρσι. Στο πρώτο ματς δεξιός μπακ έπαιξε ο Δημητρίου στο δεύτερο ο Καρλίτος. Κι αν για τον Μάριο μπορεί να ήταν απλά ένα κακό απόγευμα (μας είχε συνηθίσει σε πολύ καλύτερη απόδοση), ο άσσος από το Πράσινο Ακρωτήρι ψάχνεται από τις αρχές της προετοιμασίας. Αν είναι να ετοιμαστεί ο Κωνσταντινίδης για τα ακόμα πιο δύσκολα πρέπει να παίζει και περιμένουμε από τη διακοπή και μετά να τον δούμε.