Home TOP NEWS Δικαιολογία πλέον καμία

Δικαιολογία πλέον καμία

Από την αρχή του καλοκαιριού στηρίξαμε πολύ τη νέα προσπάθεια. Ακόμα θεωρούμε πως ο θεσμός του τεχνικού διευθυντή πρέπει να τύχει της ανάλογης προστασίας, ακόμα κι αν διαφωνούμε με κάποιες αποφάσεις. Μετά από τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό, ζητήσαμε από το κόσμο να δώσει χρόνο στην προσπάθεια και να κρίνει σε βάθος χρόνου, όχι από το πρώτο χαστούκι. Πλέον το πρότζεκτ το ίδιο και όσοι το αποτελούν, πρέπει να μας δώσουν λόγους να στηρίξουμε. Οι λόγοι μπορούν να δοθούν μόνο μέσω των αποτελεσμάτων.


Δεν υπάρχει απολύτως καμία δικαιολογία πλέον. Πληρώσαμε χθες (και θα μπορούσαμε να πληρώσουμε στην πρεμιέρα), τα ίδια λάθη μεσοαμυντικά που πληρώσαμε και στην Ευρώπη. Έχουν μεσολαβήσει 45 μέρες και συζητάμε για τα ίδια ακριβώς πράγματα: μεσοαμυντικά κενά, αδυναμίες σε συγκεκριμένες θέσεις του ρόστερ. Ε, δεν είναι λογικό να δικαιολογούμε τα αδικαιολόγητα. Προφανώς όσοι ηγούνται έχουν σοβαρή ευθύνη για το ότι και πάλι μιλάμε για διορθωτικές κινήσεις. Πολύ σωστά είπε ο Χριστόδουλος Χριστοδούλου χθες πως έτσι δεν πάμε πουθενά, το θέμα είναι οι πράξεις όμως, τι κάναμε για να τα αλλάξουμε;

Πρέπει όλοι να αντιληφθούν πως ο κόσμος κουράστηκε. Ξέρει πως αν συνεχίσουμε έτσι, μπροστά μας έχουμε άλλη μια μακριά χρονιά σε ρόλο κομπάρσου. Μόνο που αν όντως πάρουμε αυτό το μονοπάτι, δεν θα είναι η πρώτη χρονιά θα είναι η πέμπτη. Και δεν είμαστε ούτε ΑΕΛ ούτε Σαλαμίνα για να το ανέχεται ο κόσμος της πολύ ακόμα. Φώναξε, διαμαρτυρήθηκε ο κόσμος, το επόμενο βήμα είναι να γυρίσει την πλάτη που. Για αυτό το λέμε ξανά και να το αντιληφθούν όλοι, δεν υπάρχει δικαιολογία καμία.