Home TOP NEWS Η σημασία των πρώτων αγωνιστικών

Η σημασία των πρώτων αγωνιστικών

Ερμής (εντός), Αναγέννηση (εκτός), Δόξα (εντός), Εθνικός (εκτός), Καρμιώτισσα (εντός). Αυτές είναι οι 5 πρώτες αγωνιστικές που καλείται να δώσει η ΟΜΟΝΟΙΑ την περίοδο 2016-17. Πέντε παιχνίδια που προσφέρονται για νίκες, είναι το πρώτο πράγμα που έρχεται στο μυαλό όλων, όμως το πρόσφατο παρελθόν μας προσγειώνει ανώμαλα. Και τα προηγούμενα χρόνια είχαμε σχετικά βατό πρόγραμμα, αλλά όλο και κάπου σκοντάψαμε. Μας έχει κάνει πιο σοφούς το παρελθόν; Ελπίζουμε.


Ελπίζουμε γιατί ο κόσμος είναι ήδη απογοητευμένος από την τροπή που πήραν τα πράγματα στην Ευρώπη και μόνο με νίκες θα πειστεί. Λέμε να δοθεί χρόνος στο πρότζεκτ του Νταμπίζα το οποίο πραγματικά πιστεύουμε, χρειάζεται όμως να φανούν και τα αποτελέσματα μέσα στο γήπεδο για να μπορούμε να το στηρίξουμε με επιχειρήματα. Είναι σημαντικό η ομάδα να ρολάρει κερδίζοντας, μέχρι να πάει στα ντέρμπι με Απόλλωνα και Ανόρθωση την 6η αγωνιστική. Αν το πετύχει, θα πάει σε αυτά έχοντας πλάι της το κόσμο της.

Την εναλλακτική την είδαμε τα προηγούμενα χρόνια. Δυσπιστία (απόλυτα δικαιολογημένη) ως προς τις δυνατότητες της ομάδας, πίεση και μια ΟΜΟΝΟΙΑ να τρέχει να μαζέψει εκείνα που έκανε λάθος προηγουμένως. Είτε έρθουν παίκτες άμεσα είτε όχι, η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι υποχρεωμένη να μπει δυνατά στο πρωτάθλημα και να αφήσει πίσω της τα παθήματα του παρελθόντος. Η ρήση “η αρχή είναι το ήμισυ του παντός” για μας φέτος έχει ιδιαίτερη σημασία. Ελπίζουμε να αντιλαμβάνονται όλοι στην ομάδα.