Home TOP NEWS Τριπλέτα που μπορεί να κάνει πανικό

Τριπλέτα που μπορεί να κάνει πανικό

Γενικώς η ΟΜΟΝΟΙΑ απέδωσε χθες πολύ καλά, κόντρα σε ένα αντίπαλο επιπέδου, ανεξάρτητα από τις απουσίες και την επιφυλακτικότητα του Παναθηναϊκού λόγω Ευρώπης. Η ομάδα μας έπαιξε -ειδικά στο πρώτο ημίχρονο- με ταχύτητα, έφτιαξε ευκαιρίες, ήταν καλύτερη του αντιπάλου και τον κέρδισε δίκαια. Και θα ήταν μάλλον άδικο να εστιάσουμε σε συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές όταν η ομαδική απόδοση ήταν στο κατάλληλο επίπεδο. Στεκόμαστε όμως στους τρεις μπροστά.


Αγκάγιεφ, Ντάρμπισαϊαρ και Χριστοφή, έδωσαν χθες εκείνο το κάτι παραπάνω στην ΟΜΟΝΟΙΑ. Με την ταχύτητα και την συνεχή τους κίνηση δημιουργούσαν συνεχώς κενά στον αντίπαλο και ειδικά στο ένας εναντίων ενός πονοκοφάλιαζαν συνεχώς τους αμυντικούς του Παναθηναϊκού. Στο πρωτάθλημα βέβαια τόσους χώρους δύσκολα θα βρουν, αφού οι περισσότερες ομάδες θα παίζουν πιο αμυντικά και μαζεμένα από τον Παναθηναϊκό που έπαιξε χωρίς σκοπιμότητα. Σίγουρα όμως είναι θετικό που βρίσκονται σε καλή κατάσταση.

Τη στιγμή που η ΟΜΟΝΟΙΑ προσπαθεί να αποκτήσει άλλο ένα μεσοεπιθετικό, οι τρεις που φαινομενικά προορίζονται για βασικοί όταν η ομάδα παίζει 4-2-3-1 φώναξαν παρόν. Μακάρι το ίδιο καλοί να είναι και στο πρωτάθλημα, αρχίζοντας από την πρεμιέρα σε 8 μέρες κόντρα στον Ερμή.