Home TOP NEWS Τζιωνής: “Βελτίωση στην άμυνα και με προσθήκες”

Τζιωνής: “Βελτίωση στην άμυνα και με προσθήκες”

diaskepsi-tzionis-dabizas (9)


Ο πρόεδρος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ήταν φιλοξενούμενος απόψε στην αθλητική τηλεοπτική εκπομπή “Θύρα Σίγμα” και αναφέρθηκε στην προσπάθεια που γίνεται από σήμερα στο Γέρι για διόρθωση της εικόνας που παρουσίασε η ομάδα μεσοαμυντικά στην 1η αγωνιστική.

Η ατάκα του που στέλλει αισιόδοξο μήνυμα είναι πως η βελτίωση ίσως επιτευχθεί μέσω ενίσχυσης παρά τις σκέψεις που έγιναν για μια μεταγραφή Α’ λίστας. Όπως αναφέραμε και πριν, όλα είναι ανοικτά αλλά ο Νταμπίζας θα εξαντλήσει τα περιθώρια για να ενισχύσει την ομάδα.

«Από την πρεμιέρα θα κρατήσουμε τους τρεις βαθμούς, ξέρουμε πως η εμφάνιση δεν ήταν αυτή που έπρεπε, και από σήμερα στο “Ηλίας Πούλλος” δουλεύουν για να διορθωθούν. Το κομμάτι το μεταγραφικό το χειρίζεται ο Τ.Δ. και αναμένουμε ότι μέχρι τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου θα έχουμε ενισχυθεί στους τομείς που εντοπίσαμε. Η αποτελεσματικότητα είναι δεδομένη, μεσοεπιθετικά η ομάδα είναι παραγωγική και αυτό που δουλεύουμε είναι να βελτιώσουμε την αμυντική λειτουργία και να περιορίσουμε τα ατομικά τα λάθη. Ενδεχομένως και με προσθήκες που θα κινούνται προς αυτή την κατεύθυνση», δήλωσε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος του τριφυλλιού.

«Λίγη υπομονή ακόμα, θα γίνουν κινήσεις», κατέληξε.

Δείτε την τοποθέτηση του: