Home TOP NEWS Δημητρίου για εκστρατεία μελών, Μακάρειο στάδιο, Χριστοφή και Όρσουλιτς

Δημητρίου για εκστρατεία μελών, Μακάρειο στάδιο, Χριστοφή και Όρσουλιτς

kyp-semifinal1-aek-omonoia-demetriou-dimitriou (24)


Στην εκστρατεία μελών, το θέμα με το Μακάρειο στάδιο, το Δημήτρη Χριστοφή και τα αγωνιστικά δεδομένα της ομάδας ενόψει του ντέρμπι με την Ανόρθωση που ακολουθεί αναφέρθηκε ο Ανδρέας Δημητρίου σε δηλώσεις του στο ραδιόφωνο Άστρα.

Το αρχικό σχόλιο του εκπροσώπου Τύπου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ αφορούσε τις πληροφορίες για την εκστρατεία μελών, προσθέτοντας πως: «Σε όλες τις συγκεντρώσεις θα δίνουν το παρών τους μέλη του Δ.Σ για να μιλούν με τον κόσμο για όλα τα θέματα που αφορούν την ομάδα. Επίσης θα υπάρχουν ποδοσφαιριστές στο χώρο για φωτογραφίες, αυτόγραφα και συνομιλία με τον κόσμο. Καλούμε όλους τους Ομονοιάτες και Ομονοιάτισσες να συμμετάσχουν και να κάνουν αιτήσεις για να γίνουν μέλη και να προχωρήσουμε ενωμένοι για το καλό της ΟΜΟΝΟΙΑΣ».

Για την απάντηση του αιώνιου χθες στο θέμα του Μακαρείου: «Ο Αποέλ με την αναφορά του στις Χαλεπιανές επέλεξε να λαϊκίσει απλά για να δημιουργήσει εντυπώσεις. Χρησιμοποίησε έναν ισχυρισμό που εκφράστηκε σε μια δικαστική διαδικασία, το παρουσίασε σαν να είναι δεδομένο και πραγματικότητα, έπαιξε το ρόλο του δικαστή, αποφάσισε ποιος είναι ο ένοχος. Δεν μπορεί αυτή να είναι μια σοβαρή προσέγγιση».

Για την κατάσταση του Όρσουλιτς: «Είναι ο μοναδικός που υπάρχει αμφιβολία αν θα προλάβει το παιχνίδι. Ακολουθεί μέρος του κανονικού προγράμματος, με τις επόμενες προπονήσεις να είναι καθοριστικές».

Ακούστε στο ηχητικό πιο κάτω αναλυτικά τις δηλώσεις: