Home TOP NEWS Δωρεάν λεωφορεία για Κίτιον από τη Θύρα 9 – Τοποθέτηση για την...

Δωρεάν λεωφορεία για Κίτιον από τη Θύρα 9 – Τοποθέτηση για την κατάσταση στο τμήμα καλαθόσφαιρας

 


Σε μια αξιέπαινη κίνηση προβαίνει η ΘΥΡΑ 9, που ενημέρωσε πως τα λεωφορεία που θα μεταφέρουν την Παρασκευή τον κόσμο στο Κίτιον για το Σούπερ Καπ θα είναι δωρεάν. Πέραν από αυτό, με ανάρτηση τους οι οργανωμένοι τοποθετούνται για την κατάσταση στο τμήμα καλαθόσφαιρας και όσα οδήγησαν στο σημείο το οποίο βρίσκεται. Αναλυτικά:

Για αρχή να ανακοινώσουμε ότι την Παρασκευή στον κεντρικό θα υπάρχουν λεωφορεία για το Σουπερ Καπ στο βόλλευ. Αντιλαμβανόμαστε τις οικονομικές δυσκολίες του κόσμου για να ακολουθήσει την ομάδα μας και την Παρασκευή και το Σάββατο στο Γ.Σ.Π για αυτό και τα λεωφορεία την Παρασκευή μετά από απόφαση της γραμματείας της ΘΥΡΑ 9 θα είναι δωρεάν.

Όσον αφορά το τμήμα του Μπάσκετ απορούμε γιατι όλοι πέφτουν από τα σύννεφα που δεν μπορεί να αντεπεξέλθει. Όταν τα εκάστοτε συμβούλια εκλέγονται με 15-0 στις εκλογικές συνελεύσεις χωρίς να έχουν παρουσιάσει ούτε μισό πλάνο για την ομάδα και γενικά για τα τμήματα πως περιμένουμε να πάμε μπροστά? Όταν εμείς είχαμε αντιληφθεί το πρόβλημα και προσπαθήσαμε με χορηγίες, με άτομα και άλλους τρόπους να βοηθήσουμε το τμήμα του μπάσκετ βρήκαμε τις κλειστές πόρτες του τότε Δ.Σ. Ελπίζουμε να νιώθουν καλά αυτοί που μας έκλεισαν τις πόρτες τώρα που η καλαθοσφαιρική ΟΜΟΝΟΙΑ θα παίζει στην 2η κατηγορία.

Όσοι δεν αντιλαμβάνονται ότι ήρθε ο καιρός να απαλαγούμε από το ΠΑΛΙΟ και να κτίσουμε το ΝΕΟ να ξέρουν ότι ότι θα χαθούν μαζί με το παλιό.