Home TOP NEWS Επιβάλλεται το δεύτερο μισό να είναι καλύτερο

Επιβάλλεται το δεύτερο μισό να είναι καλύτερο

Με εκείνα και με τούτα, ο μισός πρώτος γύρος έχει περάσει. Είμαστε ακόμα στο 1/4 του πρωταθλήματος θα πει κάποιος, η πραγματικότητα όμως είναι πως στα αρχικά στάδια του μαραθωνίου είναι που μπαίνουν οι βάσεις για κάτι καλό. Η ΟΜΟΝΟΙΑ μετράει 3 νίκες, 2 ισοπαλίες και 1 ήττα και είναι με 11 βαθμούς στην 4η θέση, 7 πίσω από την ΑΕΚ, 5 από το Αποέλ και 3 από την ΑΕΛ. Τρεις ομάδες τις οποίες θα αντιμετωπίσει στα επόμενα εφτά παιχνίδια.


Η προηγούμενη δήλωση, φανερώνει μια αλήθεια, ότι με βάση το μέγεθος και την δυναμικότητα των αντιπάλων μας, τα “δύσκολα” παιχνίδια τώρα αρχίζουν. Κατακρίβιαν από αυτή την εβδομάδα, αφού υποδεχόμαστε την Ανόρθωση που είναι επίσης λαβωμένη. Αν κάποιος θέλει να δει το ποτήρι μισογεμάτο θα πει πως κόντρα στον Απόλλωνα που επίσης είναι ντέρμπι, παίξαμε καλύτερα από ότι στα μικρά παιχνίδια. Ο ρεαλιστής της παρέας όμως θα τον προσγειώσει λέγοντας του πως στο συγκεκριμένο παιχνίδι χάσαμε. Η πραγματικότητα είναι, πως αυτό που προέχει είναι να ανέβει η ΟΜΟΝΟΙΑ.

Κάτι που επιβάλλεται, πρώτον γιατί το απαιτεί η δύσκολη συνέχεια και δεύτερον πολύ απλά γιατί ως τώρα η απόδοση μας ήταν κάτω του αναμενόμενου και κάτω του επιτρεπτού. Αν η ΟΜΟΝΟΙΑ θέλει να έχει οποιεσδήποτε απαιτήσεις μέσα στη χρονιά, καλείται να σουλουπώσει τις αδυναμίες της, να ανεβάσει την απόδοση της και να αρχίσει να αποδεικνύει πως δεν μιλάει απλά για απαιτήσεις, το πιστεύει κιόλας.