Home ΑΡΧΕΙΟ FLASHBACK #flashback: Όταν “ξεχείλισε” το Αμμόχωστος

#flashback: Όταν “ξεχείλισε” το Αμμόχωστος

VsAlki2002 (2)


Στο στάδιο “Αμμόχωστος” για να αντιμετωπίσει τη Νέα Σαλαμίνα ταξιδεύει η ΟΜΟΝΟΙΑ αυτό το Σάββατο και οι πιστοί οπαδοί της θα την ακολουθήσουν, με τα 1500 εισιτήρια που έχουν στη διάθεση τους να αναμένεται πως θα εξαντληθούν. Κάποτε ο αριθμός δεν θα έφτανε ούτε στο ελάχιστο για να ικανοποιήσει τις ανάγκες του πράσινου λαού. Υπήρχαν παιχνίδια που δεν έπεφτε, κυριολεκτικά, καρφίτσα στο πέταλο, ενώ “παίρναμε” και κομμάτι από την κεντρική κερκίδα.

Ποιος δεν θυμάται άλλωστε τον αγώνα με την Αλκή την αγωνιστική περίοδο 2002-03 όπου οι κερκίδες του συγκεκριμένου γηπέδου ξεχείλισαν από τους Ομονοιάτες. Χωρίς υπερβολή, άλλωστε έτσι έγραψαν οι εφημερίδες τότε, στις 6 χιλιάδες έφτανε ο αριθμός των οπαδών του “τριφυλλιού” που βρίσκονταν στα τσιμέντα του “Αμμόχωστος” ή ακόμη και λίγα μέτρα από την γραμμή του γηπέδου. Ο διαιτητής καθυστερούσε την έναρξη του αγώνα, αφού υπήρχαν παντού οπαδοί της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, που κατέλαβαν κάθε γωνιά του γηπέδου.

Πιο κάτω δείτε το βίντεο από το παιχνίδι που σας περιγράψαμε και διεξήχθη στις 29 Σεπτεμβρίου 2002 με νικήτρια την ομάδα μας:

https://youtu.be/lwJkY3sNzto?t=33m52s