Home TOP NEWS Και μπαλίτσα και τρίποντο

Και μπαλίτσα και τρίποντο

Στις πρώτες αγωνιστικές όταν κέρδιζε αλλά δεν απέδιδε, ζητούσαμε καλό ποδόσφαιρο. Κόντρα στη Σαλαμίνα, τουλάχιστον για ένα 45λεπτο, έπαιξε όμορφη μπάλα, αλλά στο τέλος αυτό που έμεινε ήταν η απώλεια βαθμών. Η ΟΜΟΝΟΙΑ υποδέχεται σήμερα τον Άρη Λεμεσού στο ΓΣΠ (18:00, live omonoianews.com) και θέλει να συνδυάσει νίκη με καλή εμφάνιση. Μετά τα όσα είδαμε την περασμένη εβδομάδα, αν ήταν να διαλέξουμε ένα βέβαια θα διαλέγαμε τους βαθμούς.


Η ομάδα μας δείχνει πως αρχίζει να βρίσκει τα πατήματα της, τη στιγμή που ο Άρης έκανε κακό ξεκίνημα και έρχεται σήμερα στη Λευκωσία χωρίς προπονητή. Με άλλα λόγια, δεν υπάρχει κανένας λόγος να μην πετύχουμε και τους δυο στόχους που αναφέρονται στον τίτλο και δεν υπάρχει καμία δικαιολογία αν δεν κερδίσουμε. Η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι σε μια φάση που πρέπει να αρχίσει να κτίζει αυτοπεποίθηση και να μην πολυνοιάζεται τι κάνει ο αντίπαλος. Να συμπεριφέρεται δηλαδή σαν μεγάλη ομάδα, που παίρνει αυτό που θέλει.

Εκτός της αναμέτρησης έμειναν οι Βασιλείου, Φιλιώτης, Ivanov, Jorgensen, Κότσαρης, Kresic. Το πλάνο του Κάρβερ δηλαδή δεν επηρεάζεται από τις απουσίες.