Home TOP NEWS Όλα για τη νίκη

Όλα για τη νίκη

Συνέχεια στα ντέρμπι σήμερα για την ΟΜΟΝΟΙΑ, που υποδέχεται στο Στάδιο ΓΣΠ την Ανόρθωση (18:00, live omonoianews.com). Οι δυο ομάδες δεν έχουν μπει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στη σαιζόν, ψάχνουν μια μεγάλη νίκη για να ρεφάρουν και να κάνουν η κάθε μια το δικό της restart και ο αγώνας αναμένεται να είναι έντονος. Είναι νωρίς για να μιλάμε για κομβικά παιχνίδια, όμως η πραγματικότητα είναι πως το σημερινό μοιάζει με τέτοιο.


Πριν τη διακοπή, η ΟΜΟΝΟΙΑ είχε χάσει στο Τσίρειο με 2-1 από τον Απόλλωνα, σε ένα ματς που ομολογουμένως έκανε την καλύτερη της φετινή εμφάνιση. Προφανώς αυτό που έμεινε σε όλους μας δεν ήταν ούτε η εμφάνιση, ούτε τα τραγικά λάθη της διαιτησίας που σε κάποιο βαθμό διαμόρφωσαν αποτέλεσμα. Αυτό που έμεινε ήταν η ήττα, έτσι η ΟΜΟΝΟΙΑ σήμερα καλείται να παίξει και καλύτερο ποδόσφαιρο, να πάρει και το τρίποντο που μπορεί να αποδειχθεί βάλσαμο.

Εισερχόμαστε αισίως σε ένα δύσκολο κομμάτι του προγράμματος μας. Η βελτίωση την οποία ανέμεναν όλοι στην ΟΜΟΝΟΙΑ, καλείται να κάνει την εμφάνιση της σήμερα και να συνεχίσει μέχρι τέλους. Εκ των πραγμάτων η περίοδος χάριτος έχει παρέλθει, αφού πλέον είναι μεγάλη η πίεση των αποτελεσμάτων. Η ΟΜΟΝΟΙΑ καλείται σήμερα να παίξει σαν ΟΜΟΝΟΙΑ και να αποδείξει πως μπορεί να σουλουπώσει τις όποιες αδυναμίες της, να παρουσιάσει καλό ποδόσφαιρο, να επιβληθεί των αντιπάλων.