Home TOP NEWS Πιο απρόβλεπτο από ποτέ

Πιο απρόβλεπτο από ποτέ

Σχεδόν αδύνατο είναι να γίνουν προβλέψεις όσον αφορά το πλάνο του Τζον Κάρβερ σήμερα. Από τη μια έχουμε ως δεδομένο πως η ομάδα ήταν καλή κόντρα στον Απόλλωνα, από την άλλη επέστρεψε ο Όρσουλιτς, ενώ ανέβηκε και ο Χριστοφή. Ούτε το σχήμα είναι εύκολο να προβλεφθεί, ούτε οι πρώτοι έντεκα.


Άμυνα

Στον άσσο θα είναι ο Παναγή. Δεξιός μπακ ο Κωνσταντινίδης, αριστερός ο Σοϊλέδης, στο κέντρο της άμυνας βέβαιος ο Βύντρα. Παρτενέρ του Ελλαδίτη τώρα, μπορεί να βρεθεί οποιοσδήποτε από τους Φλορέσκου, Όρσουλιτς και Νασιμέντο.

Μεσαία Γραμμή

Όλα εξαρτώνται από τον σχηματισμό. Εάν ο Κάρβερ διατηρήσει τον ρόμβο στη μεσαία γραμμή, Κατελάρης, Μαργκάσα και Τουρέ, είναι φαβορί να παραμείνουν στην εντεκάδα, αν και ενδεχόμενη διαθεσιμότητα του Φλορέσκου (εφόσον δεν παίξει στην άμυνα) τον καθιστά επίσης υποψήφιο. Στη λογική του ότι διατηρείται ο ρόμβος, φαβορί για τη θέση του επιτελικού είναι ο Κλέιτον.

Αν ο Κάρβερ επιλέξει 4-3-3, ο Βραζιλιάνος μένει εκτός και στα φτερά παίζουν οι Χριστοφή και Σέρινταν. Τέλος αν επιλέξει 4-2-3-1, κάποιος από τους Κατελάρη, Μαργκάσα, Τουρέ θα δώσει τη θέση του στον Κλείτον και τα φτερά μένουν τα ίδια. Πολλά τα “αν” και για αυτό το σχήμα είναι απρόβλεπτο.

Επίθεση

Σε σχήμα με ένα φορ ξεκινά μόνος ο Ντάρμπισαϊαρ. Σε σχήμα με δυο φορ, θα έχει παρτενέρ ένα εκ των Σέρινταν και Χριστοφή.