Home TOP NEWS ΟΜΟΝΟΙΑ-Ανόρθωση, βίοι παράλληλοι και ποιος θα κερδίσει;

ΟΜΟΝΟΙΑ-Ανόρθωση, βίοι παράλληλοι και ποιος θα κερδίσει;

Ιστορικά καμία σχέση. Η ΟΜΟΝΟΙΑ και η Ανόρθωση είχαν πάντα ελάχιστα κοινά και τεράστιες διαφορές. Υπάρχει και διαφορά μεγέθους, αφού με εξαίρεση την δεκαετία του 90′, ελάχιστες ήταν οι χρονιές που η Κυρία της Αμμοχώστου μπορούσε να κοιτάξει την βασίλισσα στα μάτια. Τα τελευταία χρόνια όμως, κατά την άποψη μας ΟΜΟΝΟΙΑ και Ανόρθωση μοιάζουν σε πολλά επίπεδα, κυρίως όμως στο ότι ταλανίζονται από τα ίδια πάθη και τις ίδιες αμαρτίες, άσχετα αν αυτές προκλήθηκαν από διαφορετικά πράγματα.


Και ας εξηγηθούμε. Και οι δυο έχουν μεγάλο χρέος. Και οι δυο κάθε χρόνο κάνουν μεγάλες αλλαγές και βαρύγδουπες δηλώσεις τις οποίες δεν μπορούν να στηρίξουν μες το γήπεδο. Και στις δύο υπάρχει μεγάλη δυσπιστία προς την εκάστοτε διοίκηση και κόντρα μεταξύ αυτών που ηγούνται και του κόσμου. Και κυρίως τα τελευταία χρόνια και οι δυο δεν καταφέρνουν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις, με αποτέλεσμα να ψάχνουν να δουν που πήγαν λάθος.

Φέτος ΟΜΟΝΟΙΑ και Ανόρθωση δεν μπήκαν καλά στο πρωτάθλημα. Η ομάδα μας έχει 11 βαθμούς, η ομάδα της Αμμοχώστου 7. Αμφότερες βλέπουν το ματς σαν μια ευκαιρία να ξεσπάσουν και να ξεφύγουν κάπως από την γκρίνια και τη μουρμούρα. Έχουν αδυναμίες στο ρόστερ και κάθε μια ξεχωριστά ελπίζει πως θα εκμεταλλευτεί αυτές του αντιπάλου. Συνήθως αυτά τα παιχνίδια η ΟΜΟΝΟΙΑ τα παίρνει, ανεξαρτήτως κατάστασης. Ελπίζουμε το ίδιο να ισχύσει και φέτος. Το έχουμε (όπως συνήθως) ανάγκη.