Home ΚΥΠΡΟΣ Παρέλαβε φάκελο για το Καρμιώτισσα-Αγία Νάπα η ΚΟΠ

Παρέλαβε φάκελο για το Καρμιώτισσα-Αγία Νάπα η ΚΟΠ

 


Δεν αρκούσαν οι φάκελοι που έστελνε η ΟΥΕΦΑ στην ΚΟΠ για αγώνες του Πρωταθλήματος, τώρα παραλαμβάνει και για αυτούς του Κυπέλλου. Τουλάχιστον έναν μέχρι στιγμής και συγκεκριμένα αυτού ανάμεσα σε Καρμιώτισσα και Αγία Νάπα. Στο παιχνίδι υπήρχε έντονη στοιχηματική δραστηριότητα, όπως ενημερώνει στην ανακοίνωση της η ομοσπονδία. Αναλυτικά:

«Σύμφωνα με φάκελο που απέστειλε η UEFA στην ΚΟΠ, υπήρξε έντονη, ύποπτη στοιχηματική δραστηριότητα κατά τη διάρκεια του αγώνα Καρμιώτισσα – Αγία Νάπα για τον Α’ γύρο του Κυπέλλου Coca – Cola. O αγώνας έγινε την Τέταρτη 26 Οκτωβρίου 2016.

Όπως αναφέρεται στο φάκελο, υπάρχουν ισχυρές ενδείξεις ότι έγινε προσπάθεια να χειραγωγηθεί το αποτέλεσμα του αγώνα, προκειμένου να υπάρξουν διεφθαρμένα κέρδη από στοιχηματική δραστηριότητα.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που περιλαμβάνει ο φάκελος, υπήρξε έντονος στοιχηματισμός ότι η ομάδα της Αγίας Νάπας θα έχανε τον αγώνα με τουλάχιστον δύο τέρματα διάφορα και πως, συνολικά στον αγώνα θα σημειώνονταν τουλάχιστον τέσσερα τέρματα.

Να θυμίσουμε πως ο αγώνας έληξε με σκορ 3-1 υπέρ της Καρμιώτισσας. Ο φάκελος θα σταλεί στον Πειθαρχικό Εισαγγελέα της ΚΟΠ για αξιολόγηση των στοιχείων που περιλαμβάνει».