Home TOP NEWS Με παίκτες και ρυθμό η πρώτη συγκέντρωση

Με παίκτες και ρυθμό η πρώτη συγκέντρωση

Κοσμοσυρροή δεν παρατηρήθηκε, αλλά για πρώτη συγκέντρωση ήταν ικανοποιητική. Με σύνθημα “Ένας λαός, μια ομάδα” ξεκίνησε χθες στο οίκημα του σωματείου στη Λευκωσία η εκστρατεία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ για εγγραφή μελών. Στο χώρο υπήρχε προφανώς συνεργείο για αιτήσεις, όπου αρκετοί φίλοι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ συμπλήρωσαν τη δική τους για να γίνουν μέλη. Υπήρχε επίσης συνεργείο είσπραξης οφειλών μη τακτοποιημένων μελών, καθώς και κατάστημα της Green Boutique.


Στη συγκέντρωση έδωσε το παρόν του ο πρόεδρος της ομάδας Αντώνης Τζιωνής,  αλλά και ποδοσφαιριστές της παλαίμαχοι και ενεργοί. Συγκεκριμένα οι Φλορέσκου, Δημητρίου, Κατελάρης και Κύπρου που μοίρασαν αυτόγραφα και φωτογραφήθηκαν με τον κόσμο. Είχαν την ευκαιρία επίσης να συνομιλήσουν με τον κόσμο και να ακούσουν τα θέλω του.

Όπως αναφέραμε στον πρόλογο, η προσέλευση ήταν απλά ικανοποιητική. Σίγουρα όχι στα επίπεδα που θέλουμε αν είναι να προχωρήσει το σωματείο, για αυτό περιμένουμε πως στις επί μέρους συγκεντρώσεις, ο κόσμος που θα ανταποκριθεί θα είναι πολύ περισσότερος. Πρέπει όλοι να αντιληφθούμε τη σημασία της εκστρατείας και τη σημαντικότητα του να γίνουμε όσοι περισσότεροι μπορούμε μέλη. Μόνο μέσω μαζικής εγγραφής τους θα μπορέσει να προχωρήσει το σωματείο και να μην αμφισβητούνται οι διαδικασίες της γενικής συνέλευσης.

Η επόμενη συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή στην Ορμήδια, στο οίκημα του ΣΥ.ΦΙ.