Home TOP NEWS Το πιο σημαντικό ως τώρα

Το πιο σημαντικό ως τώρα

Ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν απέδωσε τα αναμενόμενα στα πρώτα παιχνίδια της χρονιάς, είναι αυτονόητο και δεν χρειάζεται να το επαναλαμβάνουμε. Ότι έχει απαντήσεις να δώσει και αποδείξεις να παρουσιάσει, πρώτα από όλα για να πείσει τον εαυτό της πως μπορεί, είναι επίσης δεδομένο. Η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν έχει χάσει φέτος, μετράει τρεις νίκες και δυο ισοπαλίες, αλλά ξέρει πως το αυριανό παιχνίδι, είναι το πιο σημαντικό που έχει δώσει μέχρι τώρα. Ντέρμπι είναι άλλωστε.


Και μπορεί τα ντέρμπι να δίνουν μόνο τρεις βαθμούς, όσους πήραμε και για τη νίκη επί της Καρμιώτισσας για παράδειγμα, αλλά η ψυχολογική σημασία μιας νίκης σε αυτά, είναι τεράστια. Για την ΟΜΟΝΟΙΑ θα αποτελέσει αν έρθει, μια πολύ βαθιά ανάσα, μια τόνωση αυτοπεποίθησης την οποία έχει μεγάλη ανάγκη. Όλοι όσοι είναι γύρω στο ποδοσφαιρικό τμήμα τονίζουν συνεχώς πως η ομάδα δέχεται μεγάλη πίεση, ενδεχόμενη νίκη θα αποφορτίσει μεγάλο τμήμα της και θα αφήσει την ομάδα να δουλέψει.

Πέντε αγωνιστικές η απόδοση δεν ήταν η αναμενόμενη. Μπορεί να είναι νωρίς στη σαιζόν, αλλά αν είναι να πάρει τα πάνω της κάποια στιγμή η ομάδα, πρέπει να το κάνει άμεσα γιατί μετά τα πράγματα δυσκολεύουν. Ξέρουμε πως το να δούμε μια ΟΜΟΝΟΙΑ χάρμα ιδέσθαι από τη μια μέρα στην άλλη, είναι ενάντια στη λογική, περιμένουμε και απαιτούμε όμως να δούμε μια ΟΜΟΝΟΙΑ λυσσασμένη για απαντήσεις, να αρνείται να χάσει, αποφασισμένη να αλλάξει τη μοίρα της.