Home TOP NEWS Μπορούν να αλλάξουν τις ισορροπίες!

Μπορούν να αλλάξουν τις ισορροπίες!

 


Το πρώτο γκολ του Ματ Ντάρμπισαϊαρ στο παιχνίδι με τον Άρη, ήταν το μόλις το δευτερο που πετυχαίνει φέτος η ομάδα μας από εκτέλεση κόρνερ! Όσο απίστευτο κι αν ακούγεται, από τα 19 τέρματα που σκόραρε η ΟΜΟΝΟΙΑ στις 9 αγωνιστικές που έχουν ολοκληρωθεί, μόνο αυτό που πέτυχε ο Ματ με κεφαλιά και το τέρμα του Κατελάρη με τον ίδιο τρόπο στο ντέρμπι κόντρα στον Απόλλων, ήρθαν από τέτοιου είδους στατική φάση.

Καλοδεχούμενα τα δύο αυτά γκολ, το στατιστικό όμως πρέπει σίγουρα να βελτιωθεί. Μέσω των στημένων, μια ομάδα μπορεί να πάρει τρίποντα όταν δεν παίζει καλά ή να ξεκλειδώσει μαζικές άμυνες που δεν αφήνουν ιδιαίτερους χώρους να κινηθούν οι επιθετικοί. Αναλογιστείτε απλά πόσο αλλιώς θα ήταν τα πράγματα κόντρα στη Σαλαμίνα αν ένα από τα 9 κόρνερ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στο πρώτο ημίχρονο έφερνε γκολ! Έρχονται ντέρμπι και σε αυτά ένα τέτοιο τέρμα μπορεί να κάνει τη διαφορά.

Ψηλά παιδιά η ΟΜΟΝΟΙΑ πάντως διαθέτει κι ας μην είναι και η πιο ψηλή ομάδα του πρωταθλήματος. Δουλειά στις στατικές επίσης στις προπονήσεις γίνεται. Χρειάζεται καθαρό μυαλό και αποτελεσματικότητα, εφόσον καταφέρει να προσθέσει αυτό το όπλο στη φαρέτρα της η ομάδα μας, αυξάνει τις πιθανότητες να πάρει νίκες.