Home TOP NEWS Αντιληφθείτε τη δυναμική του

Αντιληφθείτε τη δυναμική του

Πέραν από το προφανές κέρδος των αιτήσεων για μέλη που λαμβάνονται, η εκστρατεία που έχει ξεκινήσει από την ΟΜΟΝΟΙΑ, έχει άλλο ένα παράπλευρο κέρδος: την άμεση επαφή των παικτών με τον κόσμο. Ένας ένας οι ποδοσφαιριστές μας πάνε στα επί μέρους οικήματα για να προωθήσουν την εκστρατεία και δέχονται…επίθεση αγάπης αλλά και απαιτήσεων από τους φίλους της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Έχουν έτσι την ευκαιρία να ακούσουν τις ανησυχίες και τα θέλω τους.


Ένα από τα προβλήματα που έχουμε τα τελευταία χρόνια είναι και αυτό, της σχέσης παικτών-κόσμου. Λίγο η πορεία της ομάδας (την τελευταία 5ετία), λίγο τα χρέη για τα οποία κανείς δεν ανέλαβε ευθύνη κάτι που ξενέρωσε αρκετούς και λίγο το γεγονός πως κάθε καλοκαίρι αλλάζουμε πολλούς ποδοσφαιριστές, είχαν σαν αποτέλεσμα να μην αντιλαμβάνονται όλοι ότι ο κόσμος είναι σύμμαχος τους και η δυναμική που μπορεί να κτίσει για αυτούς τεράστια.

Ακριβώς αυτά τα πράγματα, πρέπει να τα αντιληφθούν μέσω των όσων ζουν αυτές τις μέρες στην εκστρατεία. Ο κόσμος ζει και αναπνέει για τη στιγμή που η ομάδα θα τον ξεσηκώσει με την απόδοση και τους υψηλούς της στόχους. Και τότε θα νιώσουν αγάπη και στήριξη, που ούτε καν μπορούν να φανταστούν.