Home TOP NEWS Κεφάλια ψηλά και προχωράμε

Κεφάλια ψηλά και προχωράμε

Ένα ντέρμπι που θα μπορούσε να καταλήξει οπουδήποτε, τελικά κερδήθηκε από την ΑΕΛ. Ήταν τόσο λεπτές οι ισορροπίες στο ψεσινό παιχνίδι, που μέχρι να έρθει το γκολ του Λαφράνς, δεν μπορούσαν να γίνουν προβλέψεις για το που θα κάτσει η μπίλια. Οι δυο ομάδες ήταν ισοδύναμες, είχαν μεγάλες ευκαιρίες για τη νίκη, ένιωθαν πως μπορούσαν να κερδίσουν. Τελικά δυστυχώς ήρθε το ανεπιθύμητο, επιστρέψαμε στη Λευκωσία με μηδέν βαθμούς και πρέπει να διαχειριστούμε σωστά την ήττα.


Ψες χάθηκε μια ευκαιρία να “απογειωθούμε” όπως γράφαμε πριν το ματς, όμως η σαιζόν είναι πολύ μεγάλη για να μοιρολογούμε. Όπως ενδεχόμενη νίκη χθες θα δημιουργούσε νέα δεδομένα, το ίδιο ισχύει και για το επόμενο παιχνίδι, το αιώνιο ντέρμπι. Αυτή τη στιγμή που μιλάμε οι αποστάσεις μεταξύ των θέσεων 2-5 είναι πάρα πολύ μικρές. Ξεκάθαρα λοιπόν, αν είμαστε εμείς εκείνοι που πρέπει στη συνέχεια, θα έρθουν κι άλλες ευκαιρίες. Το πιο πιθανόν είναι να έρθουν μέσα στο 2017, αλλά αν η ΟΜΟΝΟΙΑ συνεχίσει στο δρόμο που μπήκε τον τελευταίο μήνα, θα έρθουν.

Η ψεσινή ήττα θεωρούμε πως είναι διαφορετική από άλλες προηγούμενες απώλειες βαθμών. Κόντρα στη Δερύνεια θέλαμε να βγάλουμε τα μάτια μας με αυτό που βλέπαμε, χθες απλά χάθηκε ένα ντέρμπι που χτυπήσαμε και θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει. Τα κεφάλια πάνω λοιπόν, γιατί το επόμενο είναι ακόμα πιο σημαντικό. Και νίκη στο επόμενο θα δώσει ώθηση για να τελειώσει το 2016, μόνο με νίκες.