Home TOP NEWS Συνεχίζει να βλέπει προς Ελλάδα

Συνεχίζει να βλέπει προς Ελλάδα

Πριν μερικές εβδομάδες, είχαμε γράψει πως ο Νίκος Νταμπίζας παρακολούθησε τον αγώνα Παναθηναϊκός-Βέροια, αλλά και πως τέτοια ταξίδια για να δει παιχνίδια τα κάνει τακτικά. Το Σαββατοκύριακο που πέρασε, ο τεχνικός διευθυντής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ παρακολούθησε το Ηρακλής-Πλατανιάς. Για την ώρα ο Νταμπίζας φαίνεται πως εξετάζει κάποιους ποδοσφαιριστές ζωντανά, πιθανόν για να δει και την κατάσταση τους, αλλά δεν φαίνεται να έχει καταλήξει στους στόχους του Γεννάρη.


Το λέμε γιατί παρότι είναι τακτικά στις εξέδρες Σταδίων στην Ελλάδα, δεν έχει βολιδοσκοπήσει οποιαδήποτε ομάδα ή μάνατζερ για ποδοσφαιριστές. Φαίνεται πως σε αυτό το στάδιο θέλει να εξερευνήσει τις επιλογές του, είτε αυτές αφορούν παίκτες που προτείνονται, είτε άλλους που έχει ο ίδιος στο μυαλό του. Από τις κινήσεις του φαίνεται πως και πάλι το ενδιαφέρον του μονοπωλεί η ελληνική αγορά, ίσως όμως τα φαινόμενα να απατούν. Κι αυτό γιατί απλά από Ελλάδα είναι εύκολο να μάθουμε, από άλλες χώρες που πιθανόν να κινείται, όχι και τόσο.

Για την ιστορία οι εντεκάδες στο Ηρακλής-Πλατανιάς:

Ηρακλής (Σάββας Παντελίδης): Περνίς, Σαραμαντάς, Μπαρτολίνι, Ζιαμπάρης, Κυριακίδης, Ιντζόγλου, Κούρος, Λεοζίνιο (90’ Κυνηγόπουλος), Μοντέιρο (56’ Λάμπρου), Λουκίνας, Πασάς (Ρούσος).

Στον πάγκο: Γιαννίκογλου, Αγγελόπουλος, Στάμου, Καραγκούνης.

Πλατανιάς (Γιώργος Παράχος): Σωτηρίου, Βάντερσον, Καρυπίδης, Μπανανά, Στάθης, Αποστολόπουλος (71΄ Ντεβέσα), Μουνάφο, Μενδρινός (82’ Ντίνας), Στανισάβλιεβιτς, Μανούσος (90+1’ Κάργας), Γιακουμάκης.

Στον πάγκο: Κοκκαλάς, Γουνδουλάκης, Γιορέντε, Ντιλαβέρ.