Home TOP NEWS Στους ρυθμούς της Ελπίδων οι Φραγκέσκου, Κατελάρης και Χριστοδούλου

Στους ρυθμούς της Ελπίδων οι Φραγκέσκου, Κατελάρης και Χριστοδούλου

 


Για τους φιλικούς αγώνες με Ελλάδα και Μάλτα προετοιμάζεται η Εθνική Ελπίδων της Κύπρου, που έπιασε δουλειά χθες και σήμερα προπονήθηκε για δεύτερη φορά. Το πρόγραμμα ακολούθησαν και οι τρεις “πράσινοι” που κλήθηκαν από τον ομοσπονδιακό τεχνικό και πρόκειται για τους Ανδρέα Φραγκέσκου, Φάνο Κατελάρης και Ανδρέα Χριστοδούλου.

Το πρώτο φιλικό θα είναι με την Ελλάδα και προγραμματίστηκε για την Παρασκευή 11 Νοεμβρίου, για να διεξαχθεί στο στάδιο “Αμμοχωστος”. Μέχρι τότε, οι διεθνείς έχουν ακόμη δύο προπονήσεις, με την επόμενη να γίνεται στο βοηθητικό του ΓΣΠ και την τελευταίο στο Μενεού.

Ακολούθως, η ομάδα να προπονηθεί το Σάββατο και την Κυριακή σε βοηθητικό Μακαρείου και ΓΣΠ αντίστοιχα, ενώ τη Δευτέρα η αποστολή θα αναχωρήσει για τη Μάλτα. Εκεί θα προπονηθεί την ίδια μέρα και την επόμενη (15/11) θα αντιμετωπίσει την Εθνική U21 της χώρας, με την επιστροφή να υπολογίζεται για το απόγευμα της Τετάρτης.

Είναι τα πρώτα φιλικά της νέας Εθνικής Ελπίδων, μετά την ολοκλήρωση των υποχρεώσεων της στα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος τον περασμένο Οκτώβριο. Στην κλήση του προπονητή της Εθνικής Ελπίδων, Νίκου Ανδρονίκου, βρίσκονται συνολικά 22 ποδοσφαιριστές.

Φωτογραφίες από τη σημερινή προπόνηση:

elp