Home TOP NEWS Με τα μούτρα στους πέντε

Με τα μούτρα στους πέντε

 


Ούτε να σκέφτεται πως θα στερηθεί των υπηρεσιών των ποδοσφαιριστών που είναι τραυματίες και αμφίβολοι, ο Τζον Κάρβερ. Δεν είναι λίγοι άλλωστε, αλλά έξι! Πρόκειται για τους Παντελιάδη, Σέρινταν, Μαργκάσα, Αγκάγιεφ και Σοϊλέδη, που ήρθαν να προστεθούν στους Κρέσιτς, Κότσαρη, Βασιλείου και Παναγιώτου που είναι σίγουρα εκτός των παιχνιδιών που ακολουθούν. Φυσιολογικά, το ιατρικό τημ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ πέφτει τις επόμενες μέρες με τα μούτρα στους συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές για να τους έχει όχι μόνο υγιείς αλλά και έτοιμους μέχρι τα μεγάλα ματς.

Αξίζει να σημειωθεί πως κτύπημα δέχθηκε και ο Μάριν Όρσουλιτς, αν και δεν φαίνεται να είναι σοβαρό, ενώ από εξετάσεις θα περάσει και ο Γκεόργκε Φλορέσκου που τη περασμένη εβδομάδα είχε χάσει κάποιες προπονήσεις. Η διακοπή δεν θα μπορούσε να έρθει σε καλύτερο χρονικό σημείο, ελπίζουμε απλά οι μέρες  να είναι αρκετές.

Σχετικά με το θέμα, ο Αντρέας Δημητρίου σχολίασε χθες τα πιο κάτω:

“Σέρινταν, Σοιλέδης, Μαργκάσα και Φλορέσκου θα περάσουν αργότερα από εξετάσεις. Ο Αγκάγεφ νιώθει πολύ καλύτερα και θα τον έχουμε με την επανέναρξη του πρωταθλήματος. Ο Παντελιάδης που έγινε αναγκαστική αλλαγή είχε ένα χτύπημα, ενώ χτύπημα δέχθηκε και ο Όρσουλιτς”