Home TOP NEWS BIG STORIES OF 2016: Οι 5 κορυφαίες ειδήσεις της χρονιάς

BIG STORIES OF 2016: Οι 5 κορυφαίες ειδήσεις της χρονιάς


Το 2016 φεύγει και όλοι γυρνάμε για λίγο πίσω μέσα στο μυαλό μας και σκεφτόμαστε τι αφήνει πίσω της η χρονιά. Στο ποδόσφαιρο στην Κύπρο όπως κάθε σεζόν, υπήρξαν πολλά, κυρίως βρώμικα από τους συνήθεις ύποπτους.

Επιλέξαμε τις πέντε δημοφιλείς ειδήσεις (εξαιρούνται ρεπορτάζ αγώνων) τις οποίες λατρέψατε και τις είχατε κάνει κοινοποίηση στους φίλους σας.

Νο1 Έρανος για τα ιατρικά έξοδα του Αράμπαλ

Το Omonoianews.com ανέλαβε τα ιατρικά έξοδα του ποδοσφαιριστή του Εθνικού, Αράμπαλ μετά το δολοφονικό κτύπημα του Σκέμπρι και την κίνηση αυτή χειροκρότησαν οι αναγνώστες μας.

Νο2 Shhh!

Το τελευταίο ξέσπασμα του κόσμου και των παικτών μετά την πρόκριση στον τελικό. Ο Νούνο Ασσίς δίνει το σύνθημα και ακολουθεί ένα τρελό πάρτι!

https://www.youtube.com/watch?v=C1S1SkuOvro

Νο3 Με ένα εκπληκτικό tweet, σχολίασε η ΟΜΟΝΟΙΑ το βραβείο ήθους στο Αποέλ!

Η στιγμή που ο Σύμβουλος Εθνικής Ασφάλειας των ΗΠΑ μπαίνει στο παιχνίδι και αρχίζει να πιάνει πανικός τον Πετεβίνο!

Νο4 Η έκρηξη στο τέλος που είχαν όλοι ανάγκη

Μία δύσκολη περίοδος έφθανε στο τέλος της για την ομάδα μας. Η κίνηση των παικτών να πάνε προς τον κόσμο που ακολούθησε την ομάδα στο Τσίρειο, ήταν ότι καλύτερο είδαμε εκείνες τις βδομάδες στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Ήταν το πρώτο δείγμα ενότητας.

AG31-APOLLO-OMONOI-AB (37)

AG31-APOLLO-OMONOI-AB (35)

 

Και φυσικά…. το

No5 Βίντεο για το βραβείο ήθους στο Αποέλ

O Πετεβίνος ποτέ δεν πίστευε πως θα αποτελούσε πηγή έμπνευσης στον Juan Joya Borja… γνωστό ως El Risitas. Ο Ισπανός ήταν καλεσμένος σε εκπομπή στη πατρίδα του και σχολίασε τις τελευταίες εξελίξεις στην Κύπρο.