Home TOP NEWS Έμφαση τώρα στα μεταγραφικά

Έμφαση τώρα στα μεταγραφικά

Η αλήθεια είναι πως ο Νταμπίζας έχει εντοπίσει εδώ και καιρό τους στόχους για το Γενάρη και έκανε ήδη διερευνητικές επαφές με τους ατζέντηδες τους. Το γεγονός πως τα θέματα αυτά τα χειρίζεται αποκλειστικά ο τεχνικός διευθυντής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, είχε σαν αποτέλεσμα να μην δουν πολλά το φως της δημοσιότητας. Οι πληροφορίες αναμένεται να πληθύνουν τώρα που οι αγωνιστικές υποχρεώσεις έχουν κενό και το ενδιαφέρον θα εστιαστεί στα μεταγραφικά.


Δυο μεταγραφές είναι μάλλον δεδομένες. Καταρχάς ο Ντάριο Κρέσιτς προπονείται κανονικά εδώ και μια εβδομάδα και θα επανεγγραφεί στο ρόστερ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Επιπρόσθετα ο νεαρός Στεφάν (αγωνίζεται σαν επιτελικός και αριστερόες μέσος) που προπονείται εδώ και τρεις μήνες στο Ηλίας Πούλλος φαίνεται πως έχει ικανοποιήσει και συγκεντρώνει μεγάλες πιθανότητες να πάρει μεταγραφή στην ομάδα μας, με το τεχνικό τημ να θεωρεί πως κάνει μια πολύ καλή επένδυση, παρόμοια με αυτήν για τον Τουρέ.

Από κει και πέρα, το γεγονός πως ενώ ο Νασιμέντο ήταν υγιής, έπαιξε χθες κεντρικός αμυντικός ο Καρλίτος, μάλλον λέει κάτι για τις προθέσεις του Νταμπίζα. Ψάχνει κεντρικό αμυντικό που να μπορεί να κάνει τη διαφορά και είδε διάφορες περιπτώσεις. Τέλος, ο Ελλαδίτης τεχνικός διευθυντής ψάχνει και για αμυντικό μέσο, που να μπορεί να παίξει και κεντρικός μέσος στον ρόμβο που εφαρμόζει ο Κάρβερ. Και σε αυτή τη περίπτωση έχει ήδη μιλήσει με παίκτες και ομάδες.