Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Του έχουν εμπιστοσύνη

Του έχουν εμπιστοσύνη

Στο μυαλό του Τζον Κάρβερ δεν είμαστε για να ξέρουμε αν θα ξεκινήσει τον Αντρέα Χριστοδούλου ή τον Γιώργο Μπαντή. Από την στιγμή όμως που τις τελευταίες 3 φορές που χρειάστηκε αντικαταστάτης του Παναγή ξεκίνησε ο νεαρός Αντρέας, υποθέτουμε πως το ίδιο θα γίνει και σήμερα. Παρά το λάθος κόντρα στην ΑΕΛ, οι συμπαίκτες του αλλά και το τεχνικό τημ του έχουν εμπιστοσύνη και δεν σταματάνε να τονίζουν πως το μέλλον του ανήκει.


Η αλήθεια να λέγεται, στα 2,5 παιχνίδια που έπαιξε ο Χριστοδούλου, με εξαίρεση τη φάση του γκολ της ΑΕΛ, δεν νιώθαμε πως έχουμε ένα νεαρό και άπειρο τερματοφύλακα κάτω από τα δοκάρια. Δεν είχαμε αυτό τον φόβο, γιατί από το ντεμπούτο του κιόλας κόντρα στην ΑΕΖ και την εκτίναξη του στο σουτ του Πάγκαλου στις καθυστερήσεις έδειξε πως τις ικανότητες τις έχει. Κι όταν δεν τον προδίδει η απειρία, μια χαρά στέκει κάτω από τα δοκάρια μας.

Ξαναλέμε πως δεν μπορούμε να γνωρίζουμε ποιος θα ξεκινήσει, γιατί ο Παναγή το πάλεψε ως την τελευταία στιγμή (έπρεπε να είχε αντικατασταθεί στο ημίχρονο με το Αποέλ, αλλά επέμεινε να παραμείνει στο γήπεδο). Ο Γιώργος Μπαντής έχει πλέον μια εβδομάδα προπονήσεων περισσότερη στο ενεργητικό του, οπότε δεν αποκλείεται εν τέλη να ξεκινήσει αυτός. Όποιος κι αν ξεκινήσει, καλείται να κρατήσει την ΟΜΟΝΟΙΑ όρθια αν χρειαστεί.