Home TOP NEWS Αδιανόητο να μην έρθει αμυντικός

Αδιανόητο να μην έρθει αμυντικός

Γράφουμε για την ανάγκη να αποκτηθεί κεντρικός αμυντικός, από τον Αύγουστο του 2016. Θεωρούσαμε αυτονόητο ότι από τη στιγμή που η μεταγραφή Νασιμέντο δεν βγήκε και από τη στιγμή που ο Παντελιάδης έδειξε πως δεν μπορεί να καλύψει εσωτερικά το κενό μιας και είναι ακραίος μπακ, η ΟΜΟΝΟΙΑ θα έψαχνε μέσω μεταγραφής να διορθώσει την κατάσταση. Δεν είναι έγκλημα να μην σου βγαίνει μια μεταγραφή συμβαίνει και στις καλύτερες ομάδες. Οφείλεις όμως διορθώνεις τα λάθη.


Αυτή τη στιγμή που μιλάμε έχουμε στο χέρι μια μεταγραφή. Κρέσιτς, Αζίζ και Μπρέεβελντ έχουν συμπληρώσει τις άλλες τρεις. Αναμένεται πρόταση για τον Σέρινταν από τη Γιαγκελόνια και η ΟΜΟΝΟΙΑ πρέπει να εξετάσει πολύ καλά τις επόμενες κινήσεις της. Και το ενδεχόμενο να πωλήσει τον Ιρλανδό, αλλά και τι θα κάνει με την μεταγραφή που έχει στο χέρι. Ιδανικά ο Κίλιαν όχι μόνο θα μείνει, αλλά θα ανανεώσει κιόλας για να μην έχουμε διλήμματα. Γιατί είναι αδιανόητο να μην πάρουμε κεντρικό αμυντικό.

Έχουμε πολύ σοβαρά προβλήματα στην άμυνα, ενώ όταν απουσιάζει κάποιος εκ των Βύντρα και Όρσουλιτς, ξεκινάει ο δεξιός μπακ Καρλίτος, ή ο αμυντικός χαφ Φλορέσκου. Για το Νασιμέντο ούτε λόγος, ενώ και ο Παντελιάδης δεν πήρε χρόνο στο ροτέισιον του Γενάρη. Η ανάγκη είναι εκεί και φωνάζει εδώ και καιρό. Και πρέπει να πληρωθεί με παίκτη αξίας.