Home TOP NEWS Τα ερωτήματα που πρέπει να τεθούν

Τα ερωτήματα που πρέπει να τεθούν

Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τι θα λεχθεί μεταξύ Αντώνη Τζιωνή και Νίκου Νταμπίζα σήμερα, ούτε ποια εξέλιξη θα έχει η συνεδρία του Διοικητικού Συμβουλίου. Τα μέλη του Δ.Σ. έλεγαν χθες ότι θα τεθεί θέμα ποιο αυστηρού ελέγχου στο τεχνικό τιμ, τώρα τι μπορεί να σημαίνει αυτό και κυρίως γιατί δεν έγινε νωρίτερα, είναι αδιευκρίνιστο. Κατά την άποψη μας όμως, κάποια ερωτήματα πρέπει οπωσδήποτε να απευθυνθούν και να λάβουν ξεκάθαρη απάντηση.


  • Για ποιο σχήμα σχεδιάστηκε η ομάδα; Ξεκίνησε με 4 διαφορετικά φέτος.
  • Πώς αποφασίστηκε η διαχείριση του ρόστερ το Γενάρη;
  • Γιατί ενώ συγκεκριμένοι παίκτες δεν αποτέλεσαν κομμάτι του ροτέισιον το Γενάρη, δεν συμπεριλαμβάνονται στα πλάνα με τους προς αποχώρηση και συζητάμε για να φύγουν βασικοί;
  • Αφού γνωρίζαμε πως θέλουμε κεντρικό αμυντικό και μέσο, γιατί ο πρώτος ακόμα δεν ήρθε και ο δεύτερος ακόμα δεν πρόσφερε;
  • Αντιλαμβάνεται το τεχνικό τιμ τις απαιτήσεις; Δεν μας νοιάζει μόνο να διασκεδάζει ο κόσμος, μας νοιάζει και να κερδίζουμε. Η ολιγωρία του μας έχει στερήσει τουλάχιστον δυο νίκες.
  • Τι έγινε για να διορθωθεί το σοβαρό αμυντικό πρόβλημα που έχουμε από την αρχή της χρονιάς;

Δεν παραγνωρίζουμε τη δουλειά και την πρόοδο που έγινε σε κάποιους τομείς, άλλωστε την αναφέραμε πάμπολλες φορές από την αρχή της χρονιάς. Στο τέλος όμως μετράνε τα αποτελέσματα μέσα στο γήπεδο και αυτή τη στιγμή, μας έχουν φέρει μακριά από το στόχο. Δεν έπρεπε να φτάσει ως εδώ το πράγμα, δεν έπρεπε να αργήσουν τόσο πολύ να μπουν κάτω τα ερωτήματα και η ευθύνη στην προκειμένη είναι στη διοίκηση.