Home TOP NEWS Μπροστά σε σημαντικές αποφάσεις η ΟΜΟΝΟΙΑ

Μπροστά σε σημαντικές αποφάσεις η ΟΜΟΝΟΙΑ

 


Τελευταία μέρα της μεταγραφικής περιόδου σήμερα. Είχαμε συνηθίσει άλλες χρονιές να τρέχουμε αυτό το 24ωρο για την τελευταία προσθήκη. Φέτος δεν έχουμε τέτοια τρεχάματα αφού το ποιοι μπαίνουν στο ρόστερ έχουν ήδη ξεκαθαρίσει. Εκείνο που εκκρεμεί είναι οι αποχωρήσεις. Και τα σενάρια αυτή τη στιγμή αγγίζουν όχι ένα, ούτε δύο, αλλά τρεις ποδοσφαιριστές του υφιστάμενου ρόστερ. Ο λόγος για τους Όρσουλιτς, Σέρινταν και Ρουσιά. Όλων τα συμβόλαια με την ΟΜΟΝΟΙΑ ολοκληρώνονται το καλοκαίρι.

Ξεκινάμε από τα εύκολα. Θα μας κάνει τρομερή εντύπωση αν δεν ολοκληρωθεί το ντιλ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ με τους Νοτιοκορεάτες για τον Μάριν Όρσουλιτς που αναμένεται εντός της ημέρας να μας πει αντίο. Για το θέμα γράψαμε περισσότερα νωρίς το πρωί. Περνάμε λοιπόν στα δύσκολα.

Κίλιαν Σέρινταν και Ονησίφορος Ρουσιάς έχουν μπροστά τους δελεαστικές προτάσεις από Γιαγκελόνια και ΑΕΚ Λάρνακας αντίστοιχα τόσο για άμεση μετακίνηση τους όσο και για το καλοκαίρι. Η ΟΜΟΝΟΙΑ ξέρει πως δύσκολα θα τους κρατήσει με το τέλος του πρωταθλήματος και ενώ οι πληροφορίες λένε πως οι Πολωνοί και οι Λαρνακείς ετοιμάζουν προτάσεις της τελευταίας στιγμής. Ασφαλώς δεν θα ήταν το πιο φρόνιμο πράγμα η ΟΜΟΝΟΙΑ να δώσει και τους δύο και να μείνει χωρίς λύσεις μπροστά. Ο Νταμπίζας λοιπόν, εάν και εφόσον έρθουν οι προτάσεις, θα πρέπει να αποφασίσει πως θα πορευτεί η ομάδα μας. Ξέροντας πως η απόφαση του επηρεάζει άμεσα τα ταμεία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ αλλά και τις πιθανότητες της για έξοδο στην Ευρώπη.