Home TOP NEWS Δουλεύει εντατικά και για αμυντικό

Δουλεύει εντατικά και για αμυντικό

Η μεταγραφή μέσου είναι δεδομένη και η ανακοίνωση απόκτησης του Νικάνδρο Μπρέβελντ θέμα χρόνου. Ο Νίκος Νταμπίζας έχει αποφασίσει πως απαιτείται και μεταγραφή κεντρικού αμυντικού και δουλεύει εντατικά τις τελευταίες μέρες για να πραγματοποιηθεί και αυτή. Η δουλειά αφορά δυο κομμάτια, πρώτον την επίσημη συμφωνία με τον εκλεκτό και δεύτερον την αποδέσμευση ενός ποδοσφαιριστή από το ρόστερ για να εγγραφή στη θέση του ο καινούριος.


Ξεκινώντας από το δεύτερο, οι πληροφορίες κάνουν λόγο για παίκτη της άμυνας, όμως παρά να αναφέρουμε ονόματα σε τόσο ευαίσθητα θέματα, προτιμούμε να το κάνει η επίσημη ΟΜΟΝΟΙΑ όταν και εφόσον υπάρξει συμφωνία με αυτόν που θα αποχωρήσει. Άλλωστε όταν υπάρχουν κλειστά συμβόλαια στην μέση, τα πράγματα γίνονται περίπλοκα και όλα τα ενδεχόμενα είναι πιθανά.

Από κει και πέρα, όσον αφορά τον παίκτη που θα έρθει, ο Νταμπίζας έκανε επαφές με δυο ποιοτικούς παίκτες κάτω των 21, έτσι ώστε να μην χρειαστεί να διώξει οποιονδήποτε. Φαίνεται όμως, πως έχει βρει περίπτωση λίστας Α’ που του έχει κάνει κλικ, θεωρεί πως μπορεί να μπει άμεσα και να κάνει τη διαφορά και έχει στρέψει το βλέμμα τους προς αυτήν. Αυτή τη στιγμή που μιλάμε λοιπόν, φαντάζει πολύ πιθανότερο η μεταγραφή να αφορά παίκτη της λίστας Α’.