Home TOP NEWS Κύριοι της Άχνας, τώρα βουλώστε το

Κύριοι της Άχνας, τώρα βουλώστε το

Δεν μας απασχολεί αν η Άχνα έχει παράπονα από τις προηγούμενες διαιτησίες της. Δεν μας απασχολεί αν έχει χάσει τα προνόμια που είχε άλλες χρονιές. Δεν μας απασχολεί αν βρεθεί πάλι στο δεύτερο γκρουπ κι αρχίσουν τα πάρτι πάλι στην Ασία. Ούτε αν έχουν πάρει γραμμή από αλλού, ξέρετε από τα παιδιά με το twitter, για να υποβαθμίσουν την προσπάθεια της ΟΜΟΝΟΙΑΣ για κάθαρση. Εκείνο που μας απασχολεί, είναι να μην πιάνουν στο (βρώμικο) στοματάκι τους την ΟΜΟΝΟΙΑ.


Μας τα ζάλισαν λοιπόν για τη διαιτησία. Έφτιαξαν και ένα βιντεάκι που έμοιαζε πιο ερασιτεχνικό και από το Blair Witch Project (το πρώτο, με την ελεύθερη κάμερα). Τι λένε όμως οι ουδέτεροι; Ο διαιτητής, χαρίστηκε σε 6 ΚΙΤΡΙΝΕΣ ΤΗΣ ΑΧΝΑΣ, ΚΟΚΚΙΝΗ ΣΤΟΝ ΚΑΤΣΙΑΡΑΒΑ, φάουλ σε ευνοϊκά σημεία για την ομάδα μας που δεν δόθηκαν ποτέ, κανένα πέναλτι στις γελοίες διαμαρτυρίες της Άχνας για χέρι του Βύντρα, κανένα φάουλ στο πρώτο γκολ του Ντάρμπισαϊαρ, στο τρίτο γκολ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ο Ματ είναι οριακά μπροστά, αλλά δίνεται υπέρ του επιτιθέμενου.

Κύριοι στο Δασάκι, ΒΟΥΛΩΣΤΕ ΤΟ, και κοπιάστε για το κύπελλο. Α και ξεκινήστε ζέσταμα στους προσαγωγούς, γιατί πλησιάζει το παιχνίδι σας με το Αποέλ και θα χρειαστούν ανοίγματα. Γουστάρετε κιόλας. Το απολαμβάνετε.

Δείτε στο βίντεο πώς ανέλυσε τις φάσεις ο Γιαννάκης Κυπριανίδης: