Home TOP NEWS Μας ξέρουν και τους ξέρουμε

Μας ξέρουν και τους ξέρουμε

Δεν έχουν να κρύψουν κάτι οι δυο ομάδες, δεν θα παρουσιάσουν κάτι που να εκπλήξει πολύ τον αντίπαλο. Μόλις πριν μια εβδομάδα τα είπαν για το πρωτάθλημα και μάλιστα εκείνος ο αγώνας έδωσε επιπρόσθετο ενδιαφέρον στις αναμετρήσεις κυπέλλου αφού ολοκληρώθηκε με μπόλικο δράμα. Το σημαντικό για μας σήμερα είναι αφού ξέρουμε τα δυνατά σημεία του αντιπάλου να τα περιορίσουμε και να εκμεταλλευτούμε τα αδύνατα του.


Όπου δυνατό σημείο εννοούμε προφανώς την επίθεση του. Κατσιαράβα και Ζελάγια είναι δυο ποιοτικοί ποδοσφαιριστές, μας έχουν πληγώσει και οι δυο στο παρελθόν και πρέπει να λάβουν την απαραίτητη προσοχή. Κατά προτίμηση να μην βρεθούν καν σε θέση βολής για να μην δίνουμε αφορμές. Όσο πιο μακριά μείνουν από τη περιοχή μας οι επιθετικοί της Άχνας, τόσο το καλύτερο. Το μηδέν παθητικό είναι ιδιαίτερα σημαντικό.

Και όπου αδύνατα σημεία τώρα, καταρχάς την ευκολία με την οποία δέχονται γκολ. Από κει και πέρα, τον τρόπο που καταρρέουν όταν δεν τους βγει ένα σημείο του παιχνιδιού. Και τέλος, την έλλειψη ποιότητας, αν συγκρίνει κάποιος συνολικά το ρόστερ τους με το δικό μας. Μας ξέρουν και τους ξέρουμε, αλλά είμαστε καλύτεροι και από εμάς εξαρτάται τι είδους παιχνίδι θα δούμε το απόγευμα.