Home TOP NEWS Βλέπει ήδη το επόμενο

Βλέπει ήδη το επόμενο

Πιο περιπετειώδη τρόπο να κερδίσει η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν μπορούσε να βρει. Φανέρωσε το πιο δυνατό της σημείο σαν ομάδα, την ευκολία με την οποία δημιουργεί φάσεις και το πιο αδύνατο της, την ευκολία με την οποία δημιουργούν οι αντίπαλοι φάσεις. Έμεινε πίσω στο σκορ με 0-2 20 λεπτά πριν το τέλος. Και μέσα σε τέσσερα λεπτά τα έφερε όλα τούμπα, με ένα προσωπικό σόου του Ματ Ντάρμπισαϊαρ που έγραψε πραγματικά ιστορία. Δεν δικαιούται να σκεφτεί άλλο την Άχνα όμως η ΟΜΟΝΟΙΑ, τουλάχιστον όχι για την ώρα.


Σε τέσσερις μόνο μέρες, έχουμε άλλο αγώνα αυτή την φορά εκτός έδρας. Η Καρμιώτισσα δεν λέει πολλά σαν μέγεθος, αλλά επειδή η ΟΜΟΝΟΙΑ στο ματς του πρώτου γύρου έκανε παιδαριώδη λάθη, βρέθηκε και εκείνο το βράδυ να τρέχει να πετύχει την ανατροπή. Ας μην ξεχνάμε πως κερδίσαμε, με τον κόσμο να αποδοκιμάζει αυτά που είδε. Για αυτό όσοι θεωρούν πως κερδίσαμε ήδη να το ξεχάσουν, η ΟΜΟΝΟΙΑ πρέπει να πάει στο ΓΣΖ έτοιμη να κάνει καλό παιχνίδι, να αποφύγει τα λάθη, να πάρει το τρίποντο.

Όσον αφορά τώρα τους απόντες, τις επόμενες 1-2 μέρες θα ξεκαθαρίσει αν προλαβαίνουν Σέρινταν, Σοϊλέδης και Νασιμέντο. Κουτσαίνοντας έφυγε από το γήπεδο χθες ο Καρλίτος, έτσι είναι και αυτός αμφίβολος. Δικαίωμα συμμετοχής θα έχουν οι Κρέσιτς και Στεφάν. Αν μέχρι αύριο ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Νικάνδρο Μπρέβελντ και αυτός θα είναι στην αποστολή.