Home TOP NEWS Matt is (still) on fire!

Matt is (still) on fire!


Ότι κι αν πούμε είναι πολύ λίγο. Δεν ξέρουμε πότε ήταν η τελευταία φορά που έγινε κάτι τέτοιο. Κατακρίβιαν στη Κύπρο δεν ξέρουμε αν ξανάγινε κάτι τέτοιο. Τρία γκολ σε 4 λεπτά και μάλιστα ενώ η ομάδα μας έχανε με 0-2. Ο Ματ Ντάρμπισαϊαρ έκανε χθες την κορυφαία του παράσταση από την μέρα που ήρθε στην Κύπρο. Δεν ήταν βέβαια η πρώτη και θέλουμε να πιστεύουμε πως δεν ήταν ούτε η τελευταία. Ο Ματ κουβαλάει με τα γκολ του την ΟΜΟΝΟΙΑ από την πρώτη του εμφάνιση στην Αρμενία, μέχρι το τελευταίο ψες με την Άχνα.

Ο Ντάρμπισαϊαρ σκοράρει με οποιοδήποτε τρόπο. Σκοράρει με το κεφάλι, σκοράρει με το δεξί, σκοράρει με το αριστερό, μέχρι και με το γόνατο σκόραρε στο παιχνίδι με την Καρμιώτισσα. Το κάνει με αξιοθαύμαστη συνέπεια, το κάνει στα εύκολα ματς, το κάνει και όταν η μπάλα καίει. Πραγματικά είναι ευτύχημα που αυτός ο ποδοσφαιριστής βρίσκεται στο ρόστερ μας και τιμή για το κυπριακό ποδόσφαιρο που παίζει εδώ, με τις παραστάσεις που κουβαλάει. Matt is still on fire και όσο είναι, οι αντιπάλοι τρέμουν. Και χθες έμαθαν πως ούτε όταν είναι δυο γκολ μπροστά μπορούν να νιώθουν άνετα.

O Άγγλος έγραψε τη δική του ιστορία πλέον στο Κυπριακό πρωτάθλημα αλλά και στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. Διεθνή μέσα κάνουν από ψες αναφορά στο ρεκόρ του ενώ και το twitter πήρε φωτιά από τις αναρτήσεις ξένων αλλά και Κύπριων χρηστών.

Να σημειωθεί πως το γρηγορότερο χατ-τρικ στον κόσμο επιτεύχθηκε από τον Alex Torr στον αγώνα Rawson Spring εναντίον της Winn Gardens το 2013. Το πέτυχε σε 1 λεπτό και 10 δευτερόλεπτα (0.39 λεπτά ανά γκολ).