Home TOP NEWS Για την ώρα μόνο Απόλλωνας

Για την ώρα μόνο Απόλλωνας

Ήταν τέτοια τα αποτελέσματα της τελευταίας αγωνιστικής και τα παιχνίδια της επόμενης, που φυσιολογικό είναι το μυαλό να προτρέχει και να σκέφτεται το ντέρμπι με την ΑΕΚ. Μετά την 24η ημέρα του Παγκυπρίου Πρωταθλήματος, μπορεί να έχουμε επιτέλους ξεκολλήσει από την 5η θέση, μπορεί να έχουμε μειώσει τη διαφορά από τη 2η, μπορεί και από την 1η αφού περιλαμβάνει 2 ντέρμπι. Όλα αυτά όμως θα πρέπει να περιμένουν μέχρι την Πέμπτη. Η μεγάλη πρόκληση είναι κόντρα στον Απόλλωνα για το κύπελλο, μια μέρα πριν.


Και εκεί ακριβώς πρέπει να είναι στραμμένη η προσοχή μας. Ειδικά από την στιγμή που η κατάκτηση του κυπέλλου φαίνεται πιο ρεαλιστικός στόχος από αυτήν του πρωταθλήματος, όλη η οικογένεια της ΟΜΟΝΟΙΑΣ πρέπει να σκέφτεται κατά αποκλειστικότητα τους τρόπους που θα ξεπεράσει τον σκόπελο του Απόλλωνα. Ενός Απόλλωνα που μας είχε κερδίσει πέρσι στον τελικό και μας έχει κερδίσει και μες το σπίτι μας πριν ένα μήνα για το θεσμό του πρωταθλήματος. Απαιτεί λοιπόν όλη την προσήλωση και το είναι μας.

Αγωνιστικά, η σημερινή προπόνηση θα φανερώσει αρκετά για τους τραυματίες. Άρνασον, Κατελάρης, Φλορέσκου, Κωνσταντινίδης είναι αμφίβολοι και δεν έχουν τις πιθανότητες με το μέρος τους, με εξαίρεση ίσως τον Φάνο. Εντός της ημέρας θα ξέρουμε περισσότερα.