Home TOP NEWS Οι βάσεις να τεθούν στο μηδέν παθητικό

Οι βάσεις να τεθούν στο μηδέν παθητικό

Μόνο το πρώτο ημίχρονο παίζεται την Τετάρτη κόντρα στον Απόλλωνα και δεν πρέπει να το ξεχνάμε. Οι διπλοί αγώνες κρίνονται πολλές φορές στις λεπτομέρειες και μια πολύ σημαντική, είναι το μηδέν παθητικό στον εντός έδρας αγώνα σου. Το είδαμε άλλωστε και στον προηγούμενο γύρο με τον Εθνικό Άχνας, όπου μπορεί να μείναμε στο 0-0 στο πρώτο παιχνίδι στη Λευκωσία, αλλά προκριθήκαμε χάρη στο εκτός έδρας γκολ του Ματ Ντάρμπισαϊαρ στο Δασάκι.


Την τελευταία φορά που τα είπαμε με τον Απόλλωνα, δώσαμε δυο εύκολα γκολ που τελικά του χάρισαν τη νίκη. Θα μας πείτε άλλη διοργάνωση το πρωτάθλημα, άλλη το κύπελλο. Σύμφωνοι, αλλά όπως η ομάδα της Λεμεσού δεν συγχώρεσε τα λάθη και τα κενά μας στο πρωτάθλημα, έτσι δεν θα τα συγχωρέσει και στο κύπελλο. Την τακτική του Κάρβερ δεν μπορούμε να την γνωρίζουμε εκείνο που σίγουρα ξέρουμε είναι πως μόνο αν η ομάδα είναι 100% συγκεντρωμένη και προσεκτική θα αποφύγει τα λάθη.

Με το κύπελλο να έχει τεθεί στην κορυφή των προτεραιοτήτων μας, ανάλογη πρέπει να είναι και η συμπεριφορά και η απόδοση μας. Η ΟΜΟΝΟΙΑ την Τετάρτη θέλει να βάλει βάσεις για πρόκριση. Είναι τέτοια τα χαρακτηριστικά των αναμετρήσεων και των δυο αντιπάλων, που αν καταφέρει να κρατήσει το μηδέν παθητικό, θα έχει σίγουρα κάνει το πρώτο βήμα.