Home TOP NEWS Κάθε παιχνίδι καλύτερος

Κάθε παιχνίδι καλύτερος

Χρόνια τον περιμέναμε, αλλά φαίνεται πως ήρθε για να μείνει. Για τον Αντρέα Παναγιώτου Φιλιώτη ξέραμε όλοι οι ΟΜΟΝΟΙΑΤΕΣ εδώ και καιρό, πότε οι τραυματισμοί και πότε η έλλειψη εμπιστοσύνης στους νεαρούς Κύπριους, καθυστέρησαν την εισαγωγή του στο κανονικό rotation της πρώτης ομάδας. Ο Φιλιώτης επιβεβαιώνει κάθε εβδομάδα τις προσδοκίες και γίνεται σε κάθε παιχνίδι καλύτερος. Το χθεσινό κόντρα στην ΑΕΖ είναι απλά η απόδειξη.


Στο διάστημα που αγωνίστηκε ο Φιλιώτης ήταν ο κορυφαίος του γηπέδου. Ήταν και οι συνθήκες του παιχνιδιού τέτοιες που ευνοούν ένα επιθετικογενή ακραίο μπακ σαν αυτόν και το εκμεταλλεύτηκε πλήρως. Πολύ σταθερός αμυντικά, ιδιαίτερα επικίνδυνος όταν ανέβαινε, πάτησε και το κουτί του αντιπάλου 2-3 φορές και έδειξε πως όσο κερδίζει σε αυτοπεποίθηση θα γίνεται καλύτερος και θα κερδίζει και η ΟΜΟΝΟΙΑ. Το πιο σημαντικό είναι πως σαν χαρακτήρας παραμένει ταπεινός και δουλευταράς. Ξέρει πως έχει πολλά να κάνει.

Ο Φιλιώτης και ο Κατελάρης ίσως να μην το αντιλαμβάνονται, αλλά αυτή τη στιγμή αποτελούν αρκετά περισσότερα από δυο ποδοσφαιριστές. Αποτελούν την ελπίδα για καλύτερες μέρες και κομμάτι μιας λύσης που βγαίνει από τα σπλάχνα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Μακάρι να τους ακολουθήσουν κι άλλα παιδιά, οι Φραγκέσκου και Χριστοδούλου είναι ήδη στον προθάλαμο, το βέβαιο είναι πως δημιουργούν ελπίδες σε όλους όσους δουλεύουν σκληρά στην ακαδημία. Σχεδόν τέλεια για το τι σημαίνουν για το οικοδόμημα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, το έθεσε με το τέλος του ματς στέλεχος της ΘΥΡΑΣ 9 στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και με την άδεια του το αναπαράγουμε:

“Στο μοντέρνο ποδόσφαιρο των εκατομμυρίων, των στημένων, των βρόμικων ατζέντηδων και του άψυχου επαγγελματισμού, εμείς πάντα θα περιμένουμε ένα Φιλιώτη να έρχεται και να ξεκινά την δική του ιστορία.
Μια ιστορία από εποχές αλλοτινές, κόντρα στην ξενομανία της εποχής μας.
Μια ιστορία που θα μας θυμίζει γιατί αγαπήσαμε τόσο αγνά το ποδόσφαιρο και την ΟΜΟΝΟΙΑ κι ας μην μας καταλαβαίνουν οι γύρω μας.
Μια ιστορία που μεταξύ τους θα διηγούνται τα παιδιά των ακαδημιών περιμένοντας την δική τους ευκαιρία για να φορέσουν την φανέλα με το τριφύλλι στο στήθος.

ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΟΥΣ ΚΥΠΡΙΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΙΚΤΕΣ”