Home TOP NEWS Ίσως χρειαστεί άμεσα για τα δύσκολα

Ίσως χρειαστεί άμεσα για τα δύσκολα

Ιδιαίτερη αναφορά στον Μπρούνο Νασιμέντο έκανε με το τέλος του ματς ο Τζον Κάρβερ. Ο Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός είναι χωρίς αμφιβολία η πιο συζητημένη μεταγραφή από την αρχή της χρονιάς και χθες επέστρεψε στην εντεκάδα μετά από πάρα πολύ καιρό. Στάθηκε αρκετά καλά, κέρδισε το χειροκρότημα του κόσμου που επέδειξε αξιοθαύμαστη συμπεριφορά, γενικώς δεν είχε ιδιαίτερα προβλήματα, κόντρα σε ένα αντίπαλο που πάντως δεν επιτέθηκε πολύ. Πιο κάτω η αναφορά του Κάρβερ στον Νασιμέντο:


“Θέλω να μιλήσω λίγο για τον Μπρούνο. Είχε δύσκολες στιγμές όλη τη χρονιά. Από την πρώτη μέρα, είναι ο απόλυτος επαγγελματίας, είναι πάντα πρώτος στην προπόνηση, δουλεύει σκληρά και χάρηκα που ο κόσμος τον στήριξε.”

Το παιχνίδι με την ΑΕΖ φυσικά δεν είναι κριτήριο, αφού ο αντίπαλος όπως προαναφέραμε επιτέθηκε πολύ λίγο. Όπως φαίνεται, ο Μπρούνο Νασιμέντο είναι πιθανόν να χρειαστεί για τα δύσκολα και μάλιστα άμεσα. Εκεί είναι που θα δείξει αν είναι έτοιμος να αρπάξει την δεύτερη ευκαιρία που του δόθηκε. Ο Κάρι Άρνασον έφυγε τραυματίας από το χθεσινό παιχνίδι, το επόμενο με τον Απόλλωνα είναι μόλις 3 μέρες μακριά και ίσως ο Νασιμέντο να βρεθεί εκ νέου στην εντεκάδα. Κόντρα σε μέσους και επιθετικούς όπως ο Παπουλής, ο Πιέχ και ο Μαγκλίτσα, ο πήχης ανεβαίνει απότομα και ο Μπρούνο πρέπει να το δει σαν τη μεγαλύτερη πρόκληση του στη χρονιά.