Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Να μάθει να ζει με το rotation

Να μάθει να ζει με το rotation

Αλλαγές θα έχει σήμερα η ΟΜΟΝΟΙΑ. Αλλαγές θα έχει και την Τετάρτη σε σύγκριση με το σημερινό παιχνίδι, αλλά και το Σάββατο κόντρα στην ΑΕΛ. Μπήκαμε ήδη σε μια φάση του πρωταθλήματος που τα παιχνίδια είναι συνεχόμενα, όλα υψηλού κινδύνου και απαιτητικά. Ο Κάρβερ δεν έχει επιλογή από το να κάνει rotation των παικτών του, αλλιώς θα παίζει με τη φωτιά μιας και θα ελλοχεύουν τραυματισμοί. Ειδικά παικτών που είχαν κι άλλους μες τη σαιζόν, ή που έκαναν ελλειπή προετοιμασία.


Οι αλλαγές και το rotation πάντως είναι κάτι με το οποίο πρέπει να μάθουμε να ζούμε, όπως κάθε μεγάλη ομάδα που θέλει να κάνει πρωταθλητισμό. Δεν μπορούν να αποτελούν ούτε δικαιολογία, ούτε άλλοθι για ενδεχόμενες αποτυχίες, όποιοι είναι στο ρόστερ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ πρέπει να μπορούν να αντεπεξέλθουν οποιαδήποτε στιγμή κληθούν να βοηθήσουν. Και επιβάλλεται φυσικά να μπορούν να αντιληφθούν τι απαιτείται τακτικά από αυτούς και να το παρουσιάζουν στο χορτάρι.

Πολλές φορές από την αρχή της χρονιάς, εκφράσαμε την ικανοποίησή μας που Κύπριοι παίκτες κατάφεραν να γίνουν κομμάτι του rotation, που νεαρά παιδιά αρχίζουν να προσθέτουν βάθος μέχρι να γίνουν κορμός. Ήταν ακριβώς γιατί τα προηγούμενα χρόνια που το πρωτάθλημα μας διεξάγεται υπό αυτή τη μορφή, απέδειξαν πως απαιτείται βάθος και προσαρμογή στο rotation. Η ΟΜΟΝΟΙΑ μπαίνει σε μια φάση που και τα δυο είναι απαραίτητα και πρέπει να δείξει πως ξέρει να διαχειριστεί την κατάσταση.