Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Δεδομένες οι αλλαγές

Δεδομένες οι αλλαγές

Με βάση τα όσα έδειξε ο Τζον Κάρβερ στη θητεία του στην ΟΜΟΝΟΙΑ, είναι δεδομένο πως η εντεκάδα σήμερα θα έχει αλλαγές σε σύγκριση με το παιχνίδι κόντρα στον Απόλλωνα. Ακόμα και παίκτες κλειδιά, είναι πιθανόν να μείνουν στον πάγκο, αφού το να παίξουν 3 ματς σε 7 μέρες θα επιβαρύνει τον οργανισμό τους.


Άμυνα

Στον άσσο θα είναι ο Παναγή. Το κεντρικό αμυντικό δίδυμο δεν αλλάζει και θα αποτελείται από τους Βύντρα και Νασιμέντο. Αναμένουμε πως ο Καρλίτος θα αντικαταστήσει ένα εκ των Σοϊλέδη και Παναγιώτου δεξιά ή αριστερά. Ανάλογα βγαίνει και ποιος θα είναι απέναντι.

Μεσαία Γραμμή

Οποιοσδήποτε συνδυασμός δυο ατόμων από τους Μπρέβελντ, Μαργκάσα, Τουρέ και Κατελάρη είναι πιθανός. Ο Μπλάτι Τουρέ διεκδηκεί και θέση επιτελικού μέσου έναντι του Κλέιτον, για λόγους ξεκούρασης. Στο ένα φτερό περιμένουμε να δούμε τον Κίλιαν Σέρινταν που δεν έπαιξε κόντρα στον Απόλλωνα και στο απέναντι οποιονδήποτε από τους Χριστοφή, Αζίζ και Κύπρου. Προφανώς αν δεν ήταν μαζεμένα τα ματς, δεν θα υπήρχε αμφιβολία πως ξεκινάει ο Χριστοφή, που είναι και ο πιο φορμαρισμένος παίκτης του ρόστερ.

Επίθεση

Ο Ματ Ντάρμπισαϊαρ θα είναι ο μοναδικός προωθημένος.