Home TOP NEWS Άστε τον να δουλέψει

Άστε τον να δουλέψει

 


Πραγματικά νιώθουμε πως αυτό το κομμάτι το βάζουμε σε επανάληψη, απλά αλλάζουν ονόματα. “Να κριθεί σε βάθος χρόνου”, “Να δουλέψει για το μέλλον”, “Να μην τον σκαρτάρουμε στην πρώτη αποτυχία”. Μέχρι τώρα φαίνεται πως δεν έχει κολλήσει κάτι από όσα γράφονται. Σπάνια στεριώνει τεχνικός στον πάγκο μας, τους αλλάζουμε σαν τα πουκάμισα, δεν επιλύουμε τα πραγματικά μας προβλήματα που μας κάνουν να μοιάζουμε με ηφαίστειο έτοιμο να εκραγεί και καταντά φαύλος κύκλος η κατάσταση.

Θα το πούμε πάντως και για τον Πάμπο Χριστοδούλου: άστε τον να δουλέψει! Έχει υπογράψει δυο χρόνια συμβόλαιο, ας του δώσουμε χρόνο να παράξει έργο. Ναι στην ΑΕΛ κατάφερε άμεσα να κάνει τη διαφορά, δεν ξέρουμε πως θα εξελιχθεί εδώ το πράγμα. Ξέρουμε όμως πως η διοίκηση μπορεί να κάνει συγκεκριμένες ενέργειες που αν μη τι άλλο θα του ευκολύνουν το έργο του και θα βοηθήσουν τον κόσμο να τον κρίνει αποκλειστικά για αυτό και όχι για όλα τα άλλα που συντρέχουν στο σωματείο μας.

Πραγματικά δεν ξέρουμε πόσα βαριά χαρτιά ακόμα μένουν για να τραβήξουμε. Ο Πάμπος είναι ένα δυνατό και είναι εδώ, είναι πλέον μέλος του οικοδομήματος. Ας λύσουμε εμείς τα άλλα θέματα μας για να έχει συνθήκες σωστές να δουλέψει και να κριθεί πραγματικά σε βάθος χρόνου.