Home TOP NEWS Match Report: Επιστροφή στις νίκες

Match Report: Επιστροφή στις νίκες

Σε ένα μέτριο παιχνίδι, κεκλεισμένων των θυρών, η ΟΜΟΝΟΙΑ κέρδισε την Ανόρθωση με 2-0. Η ομάδα μας ήταν καλύτερη στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και δίκαια κέρδισε. Σκόρερ οι Ντάρμπισαϊαρ και Χριστοφή.


Α’ ημίχρονο

Στο βουβό ΓΣΠ η ΟΜΟΝΟΙΑ προσπάθησε να επιβληθεί από νωρίς. Στο 7′ ήρθε και η πρώτη μεγάλη χαμένη ευκαιρία. Ο Χριστοφή και ο Δημητρίου συνδυάστηκαν υπέροχα από δεξιά, ο Μάριος έβγαλε μόνο το Δημήτρη στο ύψος της μικρής περιοχής, αλλά ο Τζίμης σούταρε ψηλά άουτ. Η ΟΜΟΝΟΙΑ έκλεισε την Ανόρθωση στο μισό γήπεδο, αλλά μέχρι το 20′ αδυνατούσε να φτιάξει άλλη φάση. Κάπου εκεί ο Χριστοφή βρήκε με κάθετη τον Ντάρμπισαϊαρ που έκανε διαγώνιο σουτ και είδε τον Κόπριβετς να αποκρούει ασταθώς.

Η πρώτη απειλή από την Ανόρθωση ήρθε στο 23′. Στο λεπτό εκείνο ο Κολούγκα βρέθηκε στη περιοχή μας, έκανε φαλτσαριστό σου και έστειλε τη μπάλα άουτ. Στο 28′ ήρθε ευκαιρία από κόρνερ. Ο Κόπριβετς έχασε την έξοδο αλλά πρόλαβε να σπρώξει τη μπάλα πριν σκοράρει ο Ματ. Η μπάλα έφτασε στο Σοϊλέδη που από κοντά σούταρε ψηλά, άουτ. Στο 34′ ο Μαργκάσα απείλησε με σουτ που απέκρουσε σταθερά ο Κόπριβετς, ενώ στην επόμενη φάση ήρθε η δεύτερη μεγάλη ευκαιρία για την ομάδα μας. Ο Αζίζ έκλεψε πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του, βρέθηκε φάτσα με τον Κόπριβετς, αλλά πλάσαρε άουτ.

Η τρίτη μεγάλη ευκαιρία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ήταν και φαρμακερή αφού έφερε το 1-0. Ο Χριστοφή στο 35′ υποδέχθηκε τη μπάλα με χώρο από δεξιά, έκανε μια από τις γνωστές του κούρσες και γύρισε τη μπάλα προς τον Ντάρμπισαϊαρ. Ο Άγγλος με υπέροχο τακουνάκι δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον Κόπριβετς και άνοιξε το σκορ.

Το γκολ ήταν και η τελευταία αξιόλογη φάση του πρώτο μέρους.

Β’ ημίχρονο

Παρόμοια εικόνα και στην επανάληψη. Η πρώτ φάση ήρθε στο 53′ όταν ο Σοϊλέδης έκανε καλό μακρινό σουτ και ο Κόπριβετς απέκρουσε σε κόρνερ. Για ένα πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα χωρίς κάποια απειλή από οποιαδήποτε ομάδα, ήρθε τεράστια και διπλή για την Ανόρθωση. Ο Καμπρέρα στο 70′ βρέθηκε μόνος με τον Παναγή, έσκαψε τη μπάλα πάνω από το σώμα του πορτιέρο μας, όμως ο Καρλίτος με το κεφάλι πρόλαβε να αποκρούσει και να την στείλει στο δοκάρι. Στην επαναφορά, ο Ράγιος έκανε νέο σουτ, ο Βύντρα έβαλε κόντρα και η μπάλα έφυγε κόρνερ.

Κι αφού γλίτωσε το σοκ η ΟΜΟΝΟΙΑ, 3 λεπτά μετά σκότωσε το παιχνίδι. Στον αιφνιδιασμό ο Ντάρμπισαϊαρ βρήκε τον Χριστοφή με το στήθος, ο Τζίμης χόρεψε δυο αμυντικούς και με δυνατό σουτ κάρφωσε τον Κόπριβετς κάνοντας το 2-0. Από το γκολ και μετά η Ανόρθωση προσπάθησε να ανέβει αλλά δεν έφτιαξε ουσιαστικές φάσεις. Ούτε η ΟΜΟΝΟΙΑ κατάφερε να εκμεταλλευτεί τα κενά και το παιχνίδι τελείωσε στο 2-0.

Συμπερασματικά

Δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας το ματς. Η ΟΜΟΝΟΙΑ πάντως ήταν η ομάδα με τις περισσότερες ευκαιρίες και δίκαια κέρδισε. Ανεβήκαμε (προσωρινά) μια θέση, μειώσαμε από την 3η θέση, θέλουμε δουλειά και βελτίωση ενόψει της συνέχειας.