Home TOP NEWS Άκης: “Δίκαια κερδίσαμε, έχουμε 8 τελικούς”

Άκης: “Δίκαια κερδίσαμε, έχουμε 8 τελικούς”

Ικανοποιημένος από τη νίκη ο Άκης Ιωακείμ που τόνισε πως η ΟΜΟΝΟΙΑ θα παλέψει όλα τα ματς. “Έχουμε 8 τελικούς” η χαρακτηριστική του ατάκα. Δείτε πιο κάτω όσα δήλωσε.


Ιωακείμ: Καλησπέρα. Είχαμε πολύ σημαντικό παιχνίδι σήμερα με μια καλή ομάδα όπως η Ανόρθωση. Δίκαια κερδίσαμε. Για μας τώρα υπάρχουν 8 τελικοί και μέσα από αυτούς πρέπει να βγούμε στην Ευρώπη. Υπάρχει ευκαιρία για ξεκούραση, ελπίζουμε με την επιστροφή να έχουμε μαζί μας και παίκτες που ήταν τραυματίες. Θα πολεμούμε κάθε παιχνίδι, αυτός είναι ο στόχος. Καλή συνέχεια στην Ανόρθωση.

Λέβι: Καλησπέρα. Είμαστε απογοητευμένοι από το αποτέλεσμα και τον τρόπο που παίξαμε. Αρχίσαμε πολύ άσχημα πολύ νωθροί και η ΟΜΟΝΟΙΑ μας πίεσε καλά. Δεν βρήκαμε λύσεις. Το αποτέλεσμα είναι δίκαιο. Στο δεύτερο ημίχρονο προσπαθήσαμε να μπούμε στο ματς, βρήκαμε ευκαιρία αλλά στην αντεπίθεση σκότωσαν το ματς. Είμαι απογοητευμένος από τη κατάσταση μας. Προσπαθώ να σπρώξω τους παίκτες γιατί δεν αγωνιζόμαστε για την Ευρώπη ή τον τίτλο είναι δύσκολο. Από τη στιγμή που δεν είναι αφοσιωμένοι είναι δύσκολο. Για μένα υπάρχουν πολλοί λόγοι να παίξει ένας παίκτης και αυτό προσπαθώ να εξηγήσω, για να έχουμε ελπίδες και στο κύπελλο. Ελπίζω να καταλάβουν. Συγχαρητήρια στην ΟΜΟΝΟΙΑ.