Home TOP NEWS ΟΜΟΝΟΙΑ ώρα μηδέν

ΟΜΟΝΟΙΑ ώρα μηδέν

Σε κρίσιμο σταυροδρόμι η οικογένεια της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Μπορεί η διοίκηση να μην πήρε εισιτήρια για το παιχνίδι με το Αποέλ, διασφαλίζοντας έτσι πως οι οργανωμένοι δεν θα έχουν την ευκαιρία να το διακόψουν, ουσιαστικά όμως κέρδισε μόνο χρόνο, αλλά δεν έλυσε το πρόβλημα. Ο αγώνας αυτός είναι εκτός έδρας, όπως και ο πρώτος που θα δώσουμε στα πλέι οφ αν τερματίσουμε 5οι. Στην δεύτερη αγωνιστική των πλέι οφ παίζουμε εντός έδρας, οπότε τι γίνεται εκεί;


Αργά ή γρήγορα η διοίκηση θα πρέπει να έρθει αντιμέτωπη με τα αιτήματα των οργανωμένων. Η ηγεσία των οποίων ξεκαθαρίζει πως δεν κάνει βήμα πίσω και πως είναι διατεθειμένη να αφήσει τα αξιώματα της στην γραμματεία της ΘΥΡΑΣ 9, αρκεί να παραιτηθούν και οι Άγις Ιακωβίδης και Νίκος Χαραλάμπους. Οι πληροφορίες λένε πως οι δυο τελευταίοι δεν θα είναι πλέον στην εφορία ποδοσφαίρου, αλλά δεν προτίθενται και να παραιτηθούν. Οπότε το πρόβλημα είναι εκεί και δεδομένο.

Δεν πρόκειται να αρχίσουμε ρομαντικές ατάκες του στυλ “η ΟΜΟΝΟΙΑ πάνω από όλους” γιατί εδώ και πολύ καιρό, η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν είναι πάνω από όλους. Θα πούμε όμως πως εδώ και πολλά χρόνια βρισκόμαστε συχνά πυκνά σε αυτή την θέση και την ουσία του προβλήματος και το γιατί φτάσαμε ως εδώ δεν την αγγίξαμε ποτέ. Πάντα καταλήγουμε σε μεσοβέζικες λύσεις και στην πρώτη ευκαιρία αρχίζουν οι πυροβολισμοί. Για την πραγματική λύση τι να συζητάμε, έχουμε πει δεκάδες φορές πως όλα θα λύνονταν με πιο προοδευτικό τρόπο σκέψης, ένα κοινό συνδυασμό, ένα ανανεωμένο σε πρόσωπα συμβούλιο. Πάντα όμως πρέπει να φτάνουμε στην “ώρα μηδέν” γιατί την ώρα που πρέπει επικρατούν οι εξυπνάδες παρά το συλλογικό καλό. Αυτό θα συμβαίνει όσο αρνούμαστε να δούμε τη μεγαλύτερη εικόνα.