Home TOP NEWS Προβληματίζεται για το (πολύπαθο) κέντρο της άμυνας

Προβληματίζεται για το (πολύπαθο) κέντρο της άμυνας

Αυτό που γίνεται φέτος με το κέντρο της άμυνας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ δεν έχει προηγούμενο. Δεν φτάνει που έγιναν κάποιες επιλογές που δεν απέδωσαν τα αναμενόμενα, παραχωρήθηκε ο Όρσουλιτς το Γενάρη και στο καπάκι είχαμε και ένα σωρό τραυματισμούς. Αυτή την στιγμή παροπλισμένος λόγω τραυματισμού είναι ο Κάρι Άρνασον, αλλά και ο πιο αξιόπιστος αντικαταστάτης του, δηλαδή ο…αμυντικός μέσος Φάνος Κατελάρης. Ο Ιωακείμ πονοκεφαλιάζει και ξέρει πως οι επιλογές του δεν είναι και οι πιο συγκαταβατικές.


Πλάι στον Λουκά Βύντρα λοιπόν θα βρεθεί ένας εκ των Γκεόργκε Φλορέσκου, Καρλίτος Σοάρες και Μπρούνο Νασιμέντο. Ο Ρουμάνος αμυντικός μέσος μάλιστα φαντάζει φαβορί, έναντι του δεξιού μπακ από το Πράσινο Ακρωτήρι και του Βραζιλιάνου. Ο τελευταίος είναι ο μοναδικός που έχει ως φυσική θέση αυτή του κεντρικού αμυντικού, ο Άκης Ιωακείμ όμως φαίνεται να μην τον εμπιστεύεται, κάτι που αποδεικνύεται και από την μη χρησιμοποίηση του στα προηγούμενα παιχνίδια.

Όπως και να έχει, μέχρι να επιστρέψει ο Κάρι Άρνασον (μετά την επιστροφή), η ΟΜΟΝΟΙΑ θα πρέπει να πορευτεί με λύσεις ανάγκης. Και πρέπει να βρει τον τρόπο να προστατέψει την εστία της, γιατί από δω και μπρος εύκολος αντίπαλος δεν υπάρχει. Όπως και δικαιολογίες βέβαια.