Home TOP NEWS Θύρα 9: “Πράσινε λαέ μην δεχτείς να σε παρασύρουν “

Θύρα 9: “Πράσινε λαέ μην δεχτείς να σε παρασύρουν “

 


Ανακοίνωση από την Θύρα 9, μετά τα όσα ακούστηκαν από την ψεσινή τιμωρία της ομάδας μας. Οι οργανωμένοι καλούν τον κόσμο να προσέχει και να μην επιτρέψει στον εαυτό του να παρασυρθεί.

Η ανακοίνωση:

«Όλοι αυτοί που κρύφτηκαν από την ημέρα του αποκλεισμού μας από το Κύπελο βρήκαν ευκαιρία να βγουν από τις τρύπες τους μόλις ανακοινώθηκε το πρόστιμο.  Να ξέρουν ότι ο λαός έχει ξυπνήσει, δεν τρώει κουτόχορτο, δεν θα δεχτεί να καλυφτούν πάλι τα τεράστια μας προβλήματα πίσω από ένα πρόστιμο.

Δεν θα δεχτούμε να στοχοποιηθεί ο πράσινος λαός για την κατάσταση στην ομάδα μας.
Που ήταν όμως όλοι αυτοί οι δημοσιογράφοι και οι αυτόκλητοι δικαστές να πουν και να γράψουν όλα αυτά πριν 2 εβδομάδες? Μήπως δεν τους έπαιρνε το κλίμα? Μήπως δεν ήθελαν να τα βάλουν με την οργή και την αγανάκτηση του πράσινου λαού? Μήπως έβλεπαν τις απόψεις και τις θέσεις του κόσμου και έβγαλαν τον σκασμό μέχρι να καταλαγιάσει ο πόνος μας?

Ξέρουν πολύ καλά τι κάνουν, θέλουν να χωρίσουν τον Λαό για να μην μπορεί να διεκδικήσει τα δίκαια του. Θέλουν να χρεώσουν την διακοπή, που προήλθε από την αγανάκτηση και την πικρία του κόσμου, στην οργανωμένη μας κερκίδα αφού είναι το μόνο κομμάτι που δίνει την μάχη ενάντια στην σαπίλα που υπάρχει στην ομάδα μας.

Πράσινε λαέ μην δεχτείς να σε παρασύρουν ξέρεις πολύ καλά ποιος είναι ο δρόμος που πρέπει να ακολουθήσεις. Ξέρεις πολύ καλά πως νιώθαμε και ένιωθες πριν 2 εβδομάδες για αυτό φτύσε στα μούτρα αυτούς που ήρθαν σήμερα να μας κουνήσουν το δάκτυλο και εννοείτε ότι δεν εννοούμε τον απλό λαό που δικαιολογημένα θα κάνει την κριτική του αλλά αυτούς που στοχευμένα θέλουν να περάσουν την προπαγάνδα τους.

Αύριο Παρασκευή η ώρα 20.00 ΟΛΟΙ στο Ελευθέρια να σπρώξουμε τους λεβέντες της Πετόσφαιρας. Με νίκη η ομάδα μας περνά στον τελικό».