Home TOP NEWS Match Report: Μια από τα ίδια

Match Report: Μια από τα ίδια

Σε ένα κάκιστο παιχνίδι, η ΟΜΟΝΟΙΑ δέχθηκε ένα αστείο γκολ στο 3′, δεν κατάφερε να βρει απάντηση και έχασε 1-0 από το Αποέλ. Ο αιώνιος πραγματοποίηση κάκιστη εμφάνιση, αλλά ακόμα κι έτσι ήταν καλύτερος από εμάς στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, κάτι που πραγματικά τα λέει όλα για την κατάσταση στην οποία βρισκόμαστε. Η έκφραση που χαρακτηρίζει καλύτερα τα συναισθήματα μας είναι “μια από τα ίδια”.


Α΄ημίχρονο

Χειρότερο ξεκίνημα δεν μπορούσε να κάνει η ΟΜΟΝΟΙΑ, που είδε το Αποέλ να μπαίνει μπροστά στο σκορ όχι στην πρώτη του φάση, αλλά στην πρώτη του προϋπόθεση. Σε εκτέλεση φάουλ του Εμπεσίλιο από δεξιά, ο Χριστοφή στο πρώτο δοκάρι δεν κατάφερε να απομακρύνει, η μπάλα πέρασε, ο Παναγή αιφνιδιάστηκε και την είδε να καταλήγει στα δίκτυα του. Νωρίς νωρίς, η ΟΜΟΝΟΙΑ κυνηγούσε το σκορ.

Κι αντί να την δούμε να παίρνει τα πάνω της, το Αποέλ ήταν η καλύτερη ομάδα μέσα στο γήπεδο. Στο 14′ μάλιστα έφτασε κοντά σε δεύτερο γκολ. Ο Πιέρος Σωτηρίου έκανε γύρισμα στην κίνηση, ο Μπερτόλιο πλάσα από κοντά και ο Παναγή έβγαλε μεγάλη απόκρουση. Η πρώτη υποψία φάσης για την ΟΜΟΝΟΙΑ, ήρθε στο 22′. Ο Ντάρμπισαϊαρ βρήκε το Μαργκάσα μέσα στη περιοχή, ο Ρενάτο ελίχθηκε ωραία αλλά σούταρε πολύ άουτ.

Σιγά σιγά η ΟΜΟΝΟΙΑ ισοζύγισε το παιχνίδι και έφτιαξε την πρώτη της μεγάλη ευκαιρία στο 34′. Μετά από κάθετη πάσα, Ντάρμπισαϊαρ και Βάτερμαν διεκδίκησαν τη μπάλα με τον Ματ να ζητάει πέναλτι. Η μπάλα έφτασε στο Μαργκάσα που έκανε την πλάσα με υπερένταση, ο Βάτερμαν όμως πρόλαβε να τον σταματήσει. Στο 43′ η ΟΜΟΝΟΙΑ έφτασε κοντά σε μια μεγάλη φάση, όμως Ντάρμπισαϊαρ και Χριστοφή συγκρούστηκαν μέσα στη περιοχή και ενώ ήταν μόνοι. Τελευταία φάση στο ημίχρονο μια κεφαλιά του Βάντερ που πέρασε άουτ.

Β’ ημίχρονο

Η πρώτη μεγάλη ευκαιρία του ημιχρόνου ανήκε στην ΟΜΟΝΟΙΑ. Ο Κλέιτον μέσα στο κουτί βρήκε το Χριστοφή που έκανε κεραυνό, ο Βάτερμαν όμως έκανε μεγάλη απόκρουση, ακούμπησε τη μπάλα και την έστειλε στο δοκάρι και κόρνερ. H OMONOIA κρατούσε περισσότερο μπάλα σε αυτό το ημίχρονο, το Αποέλ ήταν για μεγάλο χρονικό διάστημα κακό, όμως η ομάδα μας αδυνατούσε να βάλει την πίεση που έπρεπε. Ως αποτέλεσμα ως το 75′ δεν είδαμε μεγάλη ευκαιρία για οποιαδήποτε ομάδα.

Στα τελευταία 15 λεπτά ο Ιωακείμ πέρασε στο γήπεδο τον Ρουσιά σε μια προσπάθεια να βάλει πίεση στον αντίπαλο. Στο 81′ ο Ντάρμπισαϊαρ μετά από σέντρα του Καρλίτος βρέθηκε σε πολύ καλό σημείο, δεν κατάφερε όμως να πιάσει την κεφαλιά όπως έπρεπε και η μπάλα έφυγε άουτ.

Μέχρι το τέλος, το απόλυτο τίποτα. Το Αποέλ ήταν σε όλο το ημίχρονο κάκιστο, αλλά η ΟΜΟΝΟΙΑ αδυνατούσε να το πιέσει, αδυνατούσε να το ανησυχήσει. Φυσιολογικό επακόλουθο αφού οι δυο ομάδες ήταν κακές, να μην αλλάξει το σκορ και η ΟΜΟΝΟΙΑ να χάσει άλλο ένα αιώνιο.

Συμπερασματικά

Ο προβληματισμός μας δεν έρχεται μόνο από την ήττα, αλλά και πως ήρθε μάλλον εύκολα απέναντι σε ένα Αποέλ που μετά βίας έκανε τα βασικά. Η ΟΜΟΝΟΙΑ θα δυσκολευτεί πολύ και να βγει Ευρώπη και να δημιουργήσει ομάδα για του χρόνου. Πολύ λίγοι έχουν αυτό που χρειάζεται, δυστυχώς.